Adidas slippers

Populære filter
27 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
polasobun
polasobun
polasobun·

Myk og komfortabel støtte med slippers fra adidas

adidas slippers finnes i flere modeller, med super komfort til bruk i offentlig dusj eller for uformelle spaserturer i varmen. Det brede utvalget har noe for både damer og herrer, i mange typer design. Her får du en rekke ulike mønstre og farger på slippers fra adidas.

De kule adidas slippers kommer også med flere enestående funksjoner, som du kommer til å elske. Du får modeller med konstruert fotseng, som bidrar til å gi føttene myk komfort og støtte.

Deres slip-on design byr på en praktisk løsning, som gjør at skoene er lette å ta på og av når du er på farten. Slippers har en vannavstøtende konstruksjon, slik at du kan gå rundt på stranden eller svømmebassenget uten bekymring.

Støtdemping på farten til dame og herre

Med adidas slippers kan du forvente deg en super konstruksjon, som gir et enestående energiutbytte for hvert eneste steg du tar, som igjen forbedrer opplevelsen av å bruke slippers beregnet til både dame og herre.

Det fine med utvalget er at du finner noe til de fleste behov og de fleste føtter. Yttersålen og overdelen er støpt, slik at de slår seg sammen som et stykke, for å gi utrolig god støtdemping. Dette bidrar også med å gi en lette slippers.

For et annerledes design kan du gå for slippers med polstrede ankelstropper. Dette bidrar til å gi god støtte og komfort. Denne modellen er for dame og herre, og ser fin ut til bruk i byen eller til utendørsaktiviteter.

Ultramyk demping

Noen av de største funksjonelle fordelene med slippers, er den ultramyke dempingen, kombinert med massasjefotseng, for å gi en optimal komfort for føttene dine. Dette er også en modell som passer fint når du skal ut og reise om sommeren, eller bare ta deg en spasertur i byen i finværet.

Du får også en hurtigtørkende funksjon, som er nyttig når du trenger å ta deg en rask dusj etter en svømmetur i bassenget. Da kan du gå videre med skoene på når du er ferdig.

Kombiner gjerne slippers med shorts og en t-skjorte. De ser også fine ut med langbukse eller kjole.