Babyklær

Populære filter
9 383 produkter

Babyklær for både motens og komfortens krav

Hos Zalando ønsker vi å gi den fulle pakken, for hele familien, og dermed er det naturlig at du kan finne babyklær som ser like bra ut som de er behagelige. Vi vil sette et smil på fjesene til de små med moroa i moten, og la hver dag bli et lite eventyr.

Enten du vil gjøre de minste til stilikoner, eller la dem løpe fritt, så skal alt være mulig med klesplaggene til babyer som du finner her hos oss. Kravene er mange til babyklær, de skal tåle utforsking utendørs og sovestund innendørs. På toppen av det hele skal de sette det nevnte smilet i fjeset på både små og store.

For både komfort og stil, og med løsninger for å gjøre stellet lettest mulig, har Zalando plukket frem et fantastisk utvalg. Og, ved siden av dette, et utvalg av tilbehør til glede for både den minste og de litt eldre.

Babyklær som skaper glede

Fra hatten mot solskinnet til regnbuksa som stanser regnet, og ikke minst pyjamasen som sender minsten inn i drømmeland. Det er mang en side ved garderoben av klær til babyer, og vel så viktig som utseendet er komforten.

Vi har samlet produkter i behagelige materialer, som myk bomull-jersey, eller 100% ren bomull, som ikke klør og som skaper en behagelig flate for den minste sin hud. Det skal være like godt å ha på som å se på. Og ikke minst får de herlige trykkene på flere av plaggene frem den minste sitt humør.

Og, skal dere ut på tur er det fullt mulig å finne passende plagg. Du finner også babyklær som er litt mer pyntede, og som passer like godt for skift som mote. Her får de små fremhevet seg selv.

Bærekraftig fremtid for små og store

Allerede i babyalder settes føringen. Med de rette babyklærne får de minste opplevd gleden over gode klesplagg.

Gode klesplagg som gjerne er bærekraftige, så den minste er med på å gjøre sitt for sin egen fremtid. Med babyklær som for eksempel er fremstilt av 100% økologisk bomull er det både bedre for huden og naturen der de kom fra.

De rette klær til babyer er en vinn-vinn-situasjon. Komfort for den minste, smarte åpninger og løsninger som hjelper foreldre å ta klærne av og på, samt materialer som er skånsomt produsert for kloden de små skal arve. Nyt utvalget av babyklær, og finn rett stil og komfort for de minste.