Katalog

Populære filter
1 850 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den ikoniske t-skjorten med krage og en liten krokodille på brystet ble laget allerede i 1933 av tennisspilleren René Lacoste. Franskmannen ønsket at tennisspillere skulle få klær med bedre bevegelsesfrihet og pusteegenskaper, og lot seg inspirere av polospillere. Dermed var polo skjorten et faktum.

Klassisk og velkledd med Lacoste

Krokodillelogoen kom til etter at Lacoste var involvert i et veddemål om en veske av krokodilleskinn. Han fikk tilnavnet krokodillen, og sydde en liten krokodille på skjortene han produserte. I dag er krokodillen ensbetydende med Lacoste og det ypperste av kvalitet. For å sikre maksimale pusteegenskaper og funksjonalitet i tøyet, benyttet Lacoste materialet Piqué i klærne. Dette stoffet består av tynne bomullstråder som flettes lagvis for god lufting. Piqué er fremstilt av den fineste bomull, og de lange fibrene gjør stoffet både lett og slitesterkt. Derav navnet Piqué skjorte.

Tidløs eleganse sesong etter sesong

Lacoste har siden utvidet kolleksjonene sine til å inneholde mye mer enn poloskjorter. Nå får du hele kolleskjoner med klær, sko, tilbehør og parfymer til både dame, herre og barn. Hos Zalando har vi samlet et rikt utvalg av klassiske og fargesterke t-skjorter, shorts, jakker, skjorter, kjoler og sko i alle farger og varianter. Ikledd Lacoste kan du alltid føle deg velkledd og bekvem. Stilen går aldri av moten, og den høye kvaliteten gjør at du kan beholde dine favorittplagg sesong etter sesong.

Andre interessante produkter