L.IGHT 117 1 SPM - Joggesko - white PF7845 - Poloskjorter - bigarreau cherry Topper langermet - orchidee Vest - marine Joggesko - black/brown Lommebok - marine SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - green L1212 - Poloskjorter - noir AMPTHILL TERRA - Høye joggesko - black Joggesko - grey/brown T-shirts med print - marine Dunkåpe - noir CHAYMON 317 2 CAM - Joggesko - black/grey EYYLA - Joggesko - light pink/offwhite Joggesko - black/white LANCELLE HI TOP - Høye joggesko - burgundy Genser - navy blue Belte - noir/marine Sjal - noir Joggesko - black/brown Genser - navy blue/methylene Joggesko - black/dark brown Joggesko - navy/white REGULAR FIT - Skjorte - marine/blanc Høye joggesko - black/dark green EXPLORATEUR - Høye joggesko - black LEROND - Joggesko - navy Skulderveske - pink ZIANE - Joggesko - white Solbriller - satin blue REY LACE - Joggesko - black/gold ZIANE CHUNKY - Joggesko - dark blue Topper langermet - black CARNABY EVO - Joggesko - light pink T-shirts - navy blue CARNABY EVO - Joggesko - grey/white Topper langermet - palladium mouline Høye joggesko - dark brown Jumper - chairwood Topper langermet - schwarz Joggesko - dark grey EXPLORATEUR CLAS - Høye joggesko - black Topper langermet - silver chine EYYLA - Joggesko - silver SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - aventurine chine T-shirts - navy blue Jumper - steamer Joggesko - navy/brown Skulderveske - black LEROND BL 1 CAM - Joggesko - black Cap - red Joggesko - white STRAIGHTSET LACE 417 1 CAW - Joggesko - light pink SLIM FIT - Skjorte - methylene/noir GABARDINE - Cap - marine/blanc Joggesko - tan/brown REGULAR FIT - Poloskjorter - cachou chine Joggesko - navy Joggesko - dark grey Joggesko - white/brown

Den ikoniske t-skjorten med krage og en liten krokodille på brystet ble laget allerede i 1933 av tennisspilleren René Lacoste. Franskmannen ønsket at tennisspillere skulle få klær med bedre bevegelsesfrihet og pusteegenskaper, og lot seg inspirere av polospillere. Dermed var polo skjorten et faktum.

Klassisk og velkledd med Lacoste

Krokodillelogoen kom til etter at Lacoste var involvert i et veddemål om en veske av krokodilleskinn. Han fikk tilnavnet krokodillen, og sydde en liten krokodille på skjortene han produserte. I dag er krokodillen ensbetydende med Lacoste og det ypperste av kvalitet. For å sikre maksimale pusteegenskaper og funksjonalitet i tøyet, benyttet Lacoste materialet Piqué i klærne. Dette stoffet består av tynne bomullstråder som flettes lagvis for god lufting. Piqué er fremstilt av den fineste bomull, og de lange fibrene gjør stoffet både lett og slitesterkt. Derav navnet Piqué skjorte.

Tidløs eleganse sesong etter sesong

Lacoste har siden utvidet kolleksjonene sine til å inneholde mye mer enn poloskjorter. Nå får du hele kolleskjoner med klær, sko, tilbehør og parfymer til både dame, herre og barn. Hos Zalando har vi samlet et rikt utvalg av klassiske og fargesterke t-skjorter, shorts, jakker, skjorter, kjoler og sko i alle farger og varianter. Ikledd Lacoste kan du alltid føle deg velkledd og bekvem. Stilen går aldri av moten, og den høye kvaliteten gjør at du kan beholde dine favorittplagg sesong etter sesong.

Andre interessante produkter