Populære filter
1 288 produkter

Diesel er for mange kjent som det ultimate merket for kule jeans. Merket er verdenskjent for sine mange jeansmodeller med ulik vask og god passform. Diesel tilbyr også øvrige klær, sko og tilbehør for både menn, kvinner og barn. Alt i en kul og trendy stil.

Trendy og urban med Diesel

Allerede i 1978 startet Diesel produksjonen av jeans, og har siden vokst til å bli et internasjonalt merke med kolleksjoner av klær, sko og tilbehør for både voksne og barn. Stilen er perfekt for deg som vil uttrykke din egen individualitet og personlighet på en avslappet måte. Det er italienske Renzo Rosso som står bak Diesel, som er blitt et av verdens fremste denimmerker. Det hele begynte med at han sydde jeans til seg selv, som ble så populære blant vennene hans at de ba ham sy til dem også. Det fikk ham til å investere i selskapet som senere skulle få navnet Diesel. Merket er kjent for sin rebelske stil og markedsføring som gjerne pusher grenser.

Oppdag din indre rebell

Vi elsker merket nettopp fordi det fortsetter å fornye seg sesong etter sesong. Hos Zalando kan du klikke deg hjem et par jeans med perfekt passform, enten du liker dem rette eller skinny. Utvalget av myke, gode hvite t-skjorter er stort. Kanskje frister det med et par kule joggesko i skinnende sølvfarge, eller åpne sandaler med platåsåle? Det finnes også en rekke klassiske joggeskovarianter og fritidssko for både ham og henne, klokker og skjerf. Uttrykk personligheten din med klær og tilbehør fra Diesel.

Andre har også kjøpt