Katalog

Populære filter
1 736 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Chic stil, delikate materialer og stilren eleganse er kjennetegnet til skandinaviske Vila. Med fokus på å skape anvendelige, tidløse plagg for stilbevisste kvinner og kreative fashionistaer, har det feminine merket vunnet våre hjerter med utsøkt design, raffinerte detaljer og en brennende lidenskap for sofistikerte klær.

Fremhev din personlige stil med Vila

Kjernen i designfilosofien til Vila, er at du enkelt skal kunne tilpasse de delikate, feminine plaggene etter personlighet. Kolleksjonene er designet i tråd med stilrent, skandinavisk design, hvor uttrykket "less is more” definitivt kommer til sin rett. Den grasiøse skjønnheten til klærne kommer best til syne når du styler dem etter eget hjerte. Rene snitt og elegante detaljer gir den perfekte balanse mellom trendy og tidløst, utformet spesielt for kvinnelige fashionistaer med egen sans for mote. For å skape et mer vågalt og moderne uttrykk, samtidig som du ivaretar din personlige stil, kan du kombinere de danske merkeplaggene med kraftfulle, moderne statement-klær.

Romantisk, bohemsk og delikat

I tråd med det enkle, men sensuelle designet, får du en fargepalett med herlige, duse fargetoner, iblandet klassisk sort, grå og hvit. Blomster, blonder og lekne motiv går igjen blant mange av antrekkene, og det skaper en spennende kontrast med den elegante og nedtonede stilen. En blomstret sommerkjole kan enkelt gjøres bohemsk og romantisk med et par solbriller, store øreringer, en bredbremmet hatt på hodet og sandaler på beina. Du får garantert lange, beundrende blikk, enten du har kursen mot stranden eller rusler rundt på kjøpesenteret. Når dagen går mot slutt og du gjør deg klar for nattelivet, finner du simpelthen frem noen klassiske, sorte pumps, glitrende øredobber og rosa leppestift, og du er klar for å nyte livet til det fulle.

Kjøpes ofte sammen med

Boots og støvletter

Jakker

Jeans

Sandaler med kilehæl

Sommersko

PC-vesker