Sandaler med kilehæl

1 281 produkter

Fra deilige dager på stranden til livlige sommerfester, sandaler med kilehæl er det perfekte valget når du skal ut og nyte livet. Noe av det beste med kilehæl, er at de er behagelige på foten selv når du kommer litt opp i høyden. Når du i tillegg kan velge mellom fargerike blikkfang og klassiske, elegante modeller, er sandalene absolutt et must i skoskapet.

Vi går aldri lei sandaler med kilehæl

Sandaler med kilehæl fås i mange varianter, og det er derfor helt umulig å gå lei av dem. Vi simpelthen elsker kilehæl, særlig siden de er et godt alternativ for alle som vil spasere rundt med behagelige, men hotte hæler. Du finner både lave og høye kilehæler, og skoene fås i både kreative mønstre og en mer sofistikert stil. Skinner solen og det venter deg en lat dag i parken eller på stranden, kan du kombinere både skjørt og bikini med morsomme og fargerike sandaler. De er dessuten stilige til finklær når det går mot kveld og nattelivet lokker, du bytter bare ut strandtøyet med en lekker omslagskjole eller jumpsuit.

Rocka eller elegante sandaler med kilehæl

Siden vi simpelthen digger sandaler med kilehæl, har vi satt sammen et stort og lekkert utvalg til deg på Zalando.no. Enten du ønsker mer diskré hverdagsvarianter, som passer like godt til varme kontordager som på café, eller du ønsker rocka, elegante modeller til fest, finner du en sandal som matcher stilen din. Selv de mest iøynefallende, fargerike modellene kan tones ned med en klassisk, sort kjole; da er det rett og slett sandalen som blir stjernen i antrekket ditt. Enten du kombinerer med bikini, denimskjørt eller dressbukser, er sandaler med kilehæl et forfriskende og kult innslag i garderoben.

Flere favoritter

Vårklær

Skjorter

Jeansjakker

Sommerkjoler

Cardigans

Stjerner

Slimfit Jeans