Dokument- & PC-vesker

Populære filter
156 produkter

Det du trenger med PC-vesker til dame

Selv om en PC-veske kanskje er hverdagslig, så betyr ikke det at de trenger å være kjedelige. Her hos Zalando finner du PC-vesker til dame som holder både stil og praktiskhet på topp.

Du kan for eksempel velge deg en PC-veske til dame i stilig svart, hvor du kan veksle mellom håndtak og skulderstropp, og med en egen mappe til selve PC-en. Her kan du enkelt ta med deg PC-en hvor enn turen går – i full stil.

Du finner også PC-vesker med ekstra lommer og løsninger som lar deg få plass til alt du trenger – hver dag. PC-veskene du finner her hos Zalando lar deg beholde personligheten din, samtidig som du bevarer et profesjonelt og stilfullt uttrykk.

PC-vesker til dame i alle prisklasser

Enten du er på utkikk etter en stilig PC-veske som ikke skader lommeboka, eller en designerveske som blir en investering i garderoben og tilbehøret ditt, så finner du det her hos Zalando – her har vi noe for alle, og uansett hvilken PC-bag du velger, så kommer du til å se stilfull og moteriktig ut.

Du finner PC-vesker i forskjellige farger, mønstre og tekstiler og materialer, slik at du enkelt kan personliggjøre uttrykket ditt, enten du er på utkikk etter en veske til jobb, skole eller hverdagen ellers.

Hva med en stilren veske i brunt lær med bomullsfôr, som enkelt lar deg matche den med ethvert antrekk – både det polerte kontorantrekket og de mer tilbakelente helge-lookene. Vesken lar deg velge mellom håndtak og skulderreim, så du kan tilpasse både look og komfort.

Bær PC-en på bærekraftig vis

Her hos Zalando finner du PC-vesker til dame som ikke bare lar deg ta med deg PC-en hvor enn du er på vei, men som også er laget med materialer og produksjonsprosesser som er bedre for både deg og miljøet.

Du finner for eksempel PC-vesker produsert med lær fra Leather Working Group, som sikrer at skinnet kommer fra miljøbevisste lærprodusenter, slik at du kan ta et bedre valg for deg og omverdenen.

Å velge moteriktig skal ikke gå på kompromiss med å velge miljø, og her hos Zalando kan du få i både pose og sekk – eller pose og PC-veske, heller. Du kan enkelt velge produkter som er bedre for miljøet, og dermed bedre for deg og din samvittighet. Ved å velge produkter med bærekraftighetsmerking bidrar du til å ta et lite steg i riktig retning – og hvert lille steg teller.