57 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sneaky Steve er svensk skodesign inspirert av gatemote, punk og modskulturen. Merket ble lansert i august 2007 i både USA, Skandinavia og Europa med målet om alltid å fylle gapet mellom dyre og rimeligere merker. Samtidig leverer de kvalitets- og designsko til en god pris. Mans Mansson og Sara-Lotta Cederwall er hjernene bak merket og designen. De designer akkurat det de selv kunne tenke seg å bruke og er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Skoene har enkel design med fokus på detaljer. Sort skinn og ren kanvas med innovative løsninger for den ultimate joggeskoen. Sneaky Steve er laget for sportselskere som ønsker flott design med attityd og elsker å finne sko til en god pris.

Sneaky Steve: Du vil ha mer enn bare ett par!

De seneste årene har Sneaky Steve utviklet seg hele tiden, og i dag finner du merket i vår nettbutikk ZALANDO. Vi er stolte av å kunne presentere dette merket som legger stor vekt på sin design i hver eneste kolleksjon, og alltid presenterer et nytt tema uten å forandre på sitt grunnleggende konsept; en blanding av fashion, gatemote og «old school». Svenske Sneaky-Steve er en blanding av 80-tallets gate- og punkemote med en «touch» av engelsk modskultur. Ideen er at alle kan bruke et par sko fra Sneaky Steve, gamle og unge, gutt eller jente. Kjøp Sneaky Steve sko i dag på ZALANDO nettbutikken i dag og benytt deg av alt dette nettstedet kan tilby deg!

Ingen skjulte kostnader.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Sokker

Finskjorter

Slips

Dresser

Dressjakker

Belter Herre