Belter til herre

Populære filter
820 produkter

Gi antrekket liv med belter til herre

Bruken av belter kan spores helt tilbake til antikken. Det har vært et behov i flere år å kunne holde plagg, skjørt og bukser på plass. I middelalderen var de gjerne laget av både sølv eller gull, og brukt til nasjonale folkedrakter. Tilbehøret er ikke bare funksjonelt, men piffer opp antrekket. Du finner et stort utvalg av belter til herre hos Zalando.

De flotte beltene er gjerne laget av gode materialer som lær, imitert lær og polyuretan. Skinnbelter med fullnarvet lær eller toppnarvet lær, regnes som de mest slitesterke. Spenner av hard metall og rustfritt stål er også solide. Varianter med messing og titan er også gode alternativer for robuste belter.Et elegant belte kan løfte antrekket, og legge til det «lille ekstra» som antrekket trenger. Blant det brede utvalget finnes det noe for alle.

En bærekraftig garderobe i stil

Når du går for et beltemed slitesterke materialer, kan de brukes lenger. Jo lenger de varer, desto mer bærekraftig blir det. Et beltesørger ikke bare for det praktiske, men gir også personlighet.

Blant det bærekraftige utvalget kan du se etter belter som er laget av økologisk-semsket lær, vegansk lær eller belter med resirkulerte materialer. Med et håndplukket utvalg av merker, vil du legge merke til bærekraft og en såkalt slow fashion.

Veganske alternativer er ikke testet på dyr. De er gjerne laget av veganske materialer som for eksempel kaktusskinn, ananasskinn og epleskinn.Det lille ekstra som fullfører antrekket

I dagens mote fungerer ikke beltet bare som tilbehøret til å holde oppe buksen. Den er også et nokså ideelt supplement for en klassisk look.

De aller fleste buksene – spesielt jeans – lages fremdeles med belteløkker. Kle deg for eksempel opp med et belte til et par chinos og en oxford-skjorte.Et minimalistisk belte i sort med matt skinn passer utmerket for et par med Chelsea-støvler i sort. Ønsker du å kle deg profesjonelt, finn frem et brunt lærbelte til et par med brune støvletter og et par rå jeans. Det er mye å gå på her når det kommer til å style opp antrekket.