Jeansjakker til dame

248 produkter

Helt fra tidlig på 80-tallet og frem til i dag har dongerijakken vært en sikker vinner av en klassiker. Denimjakke til kvinner har alltid vært et klesplagg med stort potensial og med en bred andvendelse. I sommersesongen er dongerijakke et helt klart valg. Om du vil satse på en look inspirert av sommer, kan du kombinere jeansjakke med et par helt lyse jeans eller en kjole – kort eller lang. Med for eksempel en strikkegenser under jakken er du til og med klar for de kaldere høstdagene.

En verden av jeansjakker på Zalando.no!

En jeansjakke er stilren og kan uten betenkeligheter brukes sesong etter sesong. Velg mellom ulike kutt, vasker og farger, fra bleket blå til hvit eller lys rosa, på Zalando.no. Handler du online i vår nettbutikk, vil du bli bortskjemt av valgmuligheter i denimjakker for damer, fra store merkenavn og spennende designere. Et alternativ kan være å gå for en sterkt farget modell for å få fokus på jakken. Hvis du velger å gå for en noe mer diskrét variant, er sterke farger på tilbehør en god idé. Hva med knallrøde lepper? La deg inspirere på Zalando.no

Dongerijakke

Hva er vel mer allsidig enn en dongerijakke? Dette fantastiske plagget har overlevd i den tøffe motebransjen i snart 140 år. Det var nemlig pioneren bak jeans og denimklær, Levi Strauss, som oppfant denimjakka tilbake i 1880. Siden den gang har den omtrent aldri gått av moten og den har garantert aldri vært upopulær. Tvert imot har den vært et yndet plagg hos arbeidsfolk som hos unge rebeller opp igjennom tidene. I dag er den like aktuell, og det finnes utallige versjoner av dongerijakka på markedet. Snitt, design, farge og vask varierer fra modell til modell og fra merke til merke. Her kan du enkelt finne frem til den olajakka som står best til din unike stil.

Til alle anledninger

Vi kan tilby et bredt utvalg dongerijakker til både kvinner og menn. Det som er så flott med denne jakka er dens allsidighet; jeansjakka kan virkelig brukes til alle anledninger. Selv i formelle settinger kan en dongerijakke være god å ha. Den kan bryte opp uttrykket og gjøre looken helt spesiell Nå har du mulighet til å friske opp i garderoben og skaffe deg en tidløs dongerijakke fra Zalando. Vi har utvalget for dame og herre i alle stilretninger. Olajakka blir ikke borte med det første, og den blir bare finere og mer personlig med årene. Finn din favoritt og gjør en investering i et plagg du vil kunne bruke i flere år fremover.

Flere favoritter

Cardigans

T-shirts

Sneakers

Boyfriend jeans

Sweatshirts