Hoodies

Populære filter
4 132 produkter

Hoodies

Hoodies, eller hettegensere om du vil, har en spennende historie bak seg. De fleste har én eller flere hettegensere i skapet, men visste du at man allerede i middelalderen benyttet hoodies? Da var det et velbrukt plagg blant munker. Hoodies har tatt en klassereise fra arbeidstøy og treningstøy til haute couture og high street fashion.

Kul og avslappet look med Hoodies

Ser vi bort fra munkenes bruk av klesplagg med hette, så regnes Knickerbocker Knitting Company som skaperen av den første hoodien. Den ble laget på 1920-tallet for å gi arbeidere og idrettsfolk ekstra beskyttelse og varme. På 1970-tallet ble hoodies grafitti artistene og hip hop kulturens kjennemerke, før det på 1980-tallet gikk over til treningsklær - mye takket være filmen ”Rocky”. Fra 1990-tallet har flere store motedesignere inkludert hettegensere i kolleksjonene sine, og nå bruker både kvinner, menn, barn og ungdom de behagelige genserne året rundt både til hverdags, trening og fritid.

Hettegensere for enhver smak hos Zalando

Enten du synes hoodies skal være oversized, ha en smal eller normal passform, så har Zalando et bredt utvalg slik at du garantert finner en stil du vil like. Nettbutikken bugner av hoodies med eller uten trykk, mønstre og logoer. Du finner alle modeller fra basisfarger som sorte, hvite, blå og grå til duse pasteller og virkelige knallfarger. Nå er alt lov når det gjelder hettegensere. Du kan kombinere dem med et skjørt, under skinnjakken, til treningstights og shorts eller som koseklær når du bare vil slappe av hjemme i sofaen. En ting er sikkert: Hoodies er kommet for å bli.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Puma Roma

adidas Stan Smith

Vans Old Skool