Sneakers

Populære filter
11 668 produkter
danmby
danmby
danmby·

Sneakers

Det er ikke så lett å oversette sneakers til norsk – bokstavelig talt, i alle fall. Noen kaller dem joggesko, andre kaller dem fritidssko. Det hele går egentlig ut på det samme – denne skotypen er en av de aller mest populære i verden, og det er det gode grunner til. Opprinnelsen til sneakers strekker seg lengre tilbake enn det man kanskje skulle tro, og historien er ikke over ennå.

Sjekk kicksene – skikkelige sneakers

Gode sko er nesten det som er aller viktigst i ethvert antrekk, for alle slags dager og til alle slags anledninger. Vi sier ikke at sneakers er perfekte for alle slags anledninger, men det er ganske så få der du ikke kan få plass til de beste modellene dine. Mange av verdens største merker lager kolleksjoner fulle av deilige sneakers, sånn at du skal kunne gi føttene det aller beste, uansett hva du har tenkt å utsette dem for.

Snikete sneakers

Navnet sneakers er faktisk akkurat så snikete som det høres ut som – det kommer først og fremst av at man oppdaget at gummisålen til de første modellene nesten ikke laget noen lyd når man gikk med dem, og den egenskapen har fortsatt frem til i dag. Uansett om du trenger dem for å være lydløs, eller du vil ha dem for å ta vare på det viktigste redskapet ditt, nemlig føttene, har Zalando sneakers i all verdens versjoner og stiler. Sjekk ut sneakers-samlingen vår i dag – hvilke som helst av dem kan bli dine!

Vi anbefaler