Klokker til barn

Populære filter
45 produkter

Klokker til barn: Punktlighet med en personlig vri

Punktlighet kan være vanskelig for hvem som helst, og særlig for barn som lar fantasien regjere og konstant er ute på eventyr. Med klokker til barn, som du finner her hos Zalando, kan det bli litt enklere for både deg og barna å holde rede på tiden.

Du kan velge mellom en mengde ulike stiler og farger, så de minste kan få en klokke som passer deres personlige preferanser. Det er vel ingen hemmelighet at barn helst bare vil ha på seg ting de selv bestemmer og liker, som alle oss andre, for så vidt.

Her hos Zalando kan barna finne en klokke med favorittfigurene sine på, eller annen søt eller tøff grafikk som gjør det ekstra stas å feste den på armen. Klokkeremmer med glitter, fargeglade striper, enhjørninger og dinosaurer er bare noen av alternativene.

Digital eller analog

Her hos Zalando finner du flere forskjellige klokker til barn å velge mellom, og de kommer i mange former. Du kan velge og vrake blant både analoge og digitale modeller, alt etter hva ditt barn foretrekker og er mest komfortabel med.

Blant de digitale finner du også varianter med noen flere funksjoner, som blant annet dato og stoppeklokke, og med opplyst display. Dette er funksjoner som godt kan være til nytte i hverdagen, og som kan hjelpe barna med ulike oppgaver og lignende. Hva med å starte stoppeklokken, og se hvor fort de kan få alle lekene opp i lekekassen?

Her er det bare å bruke kreativiteten og skape nye muligheter. Sett deg ned med barna, og se gjennom utvalget av barneklokker hos Zalando, så dere sammen kan finne den som passer best.

Bærekraft for tiden

Her hos Zalando vil vi at det alltid skal være enkelt å ta gode valg for både nåtiden og framtiden. Det samme gjelder når det kommer til klokker for barn.

Du finner de bærekraftige alternativene ved å se etter det grønne merket vårt for bærekraft når du blar gjennom produktene. Du kan klikke deg inn på hvert enkelt produkt som faller i smak, og se hva som gjør nettopp denne klokka mer miljøvennlig enn andre klokker.

Du kan også velge å filtrere søket ditt, og da vil alle produktene som dukker opp være bærekraftige alternativer. På den måten kan du ta gode valg for både nåtiden og framtiden, og ikke minst for barna som skal arve jorda som vi alle deler.