Barnesko

4 717 produkter

Vi i Zalando vet at det ikke alltid er like lett å få tak i de rette skoene til familiens barneføtter. Noen ganger betyr det mer for de unge at skoene har den riktige fargen eller snøringen, enn at de er praktiske. Da gjelder det selvsagt som forelder å finne den riktige balansen mellom stil og funksjonalitet. På Zalando har vi samlet det aller meste av fottøy til jente og gutt for å gjøre søken etter favorittskoene enklere.

De kuleste skoene til barn

Vår nettbutikk dekker barnas behov til både skole og ferie. Ulike sesonger fordrer ulike typer sko. Vi har både joggesko til fritidsaktivitetene, vinterstøvler til snøen og sandaler til stranden. I Zalando vet vi også at det er viktig å holde barnas føtter tørre i ruskevær. Du har mange alternativer å velge i hvis du leter etter støvler med god teknologi. At skoene er vanntette behøver ikke nødvendigvis å bety at de ikke kan se kule ut. Vi byr på et flust av farger, materialer og finisher for at dine barn får akkurat de gummistøvlene de trenger og vil ha. For å være helt sikker på at du kjøper riktig størrelse sko bør du ta en titt innom våre profesjonelle og detaljerte størrelsesguider. De gir god peiling på om barneskoene du kjøper vil passe eller ei. Dersom det allikevel viser seg at skoene er et nummer for store eller for små, kan du heldigvis returnere de til oss helt gratis innen 30 dager. På Zalando kan du altså trygt kjøpe det siste innen barnesko.

Flere favoritter

Jeans

Babyklær

Mammaklær

Babysokker

BH

Vårklær

Gensere

Fire årstider i ett år, og minst like mange par med nye barnesko

Før du vet ordet av det, på et blunk, har en ny årstid meldt seg. En ny årstid med regn, en ny årstid med sol og varme, en ny årstid med snø og slaps, og en ny årstid med tørr asfalt og fuglesang. Du finner frem barnets sko fra forrige sesong, fordi den nye sesongen begynte før du hadde hatt tid til å forberede deg. Du hjelper barnet å presse på seg skoen med makt, og du vet, dypt inne i deg, at skoen egentlig er blitt en eller to størrelser for liten.

«Er det den tiden nå IGJEN?», tenker du kanskje, for det er en ny årstid, og ditt barn trenger nye sko. Igjen. Du overraskes av ditt barns raskt voksende. Du kvier deg til å ta poden med til skobutikken - du ser for deg sinneutbrudd, svette, tårer og din egne utslitte sjel. Men, alt forgjeves, kjære forelder, for hos Zalando vil du finne alt ditt barn trenger for å være mest mulig komfortabel på føttene, til ethvert bruk, og det kan gjøres med et par klikk fra sofaen. Aldri har det vært mer vanlig, eller enklere å handle på nett – også sko til barn!

Zalando har et bredt størrelsesspekter, og et enda bredere utvalg av fottøy til barn, fra kjente og kjære kvalitetsmerker. Med et moteriktig print på gummistøvlene, blir hopping i søledammer enda mer spennende! Varmeisolert Thermo på innsiden av støvelen gir en lun og myk følelse på foten, og sørger for at barnet kan leke i regnet eller i akebakken så lenge det orker, uten å bli kald på tærne.

Sko til barn med høyt tempo

Barn er travle små vesener, og små barneføtter er som oftest på farten. Hos Zalando finner du sko som lar barnet utfolde seg – sko med fleksibilitet og støtte, som ikke hindrer de små føttene i å gjøre store stunts. Gore Tex-sko er vannavvisende og utstyrt med pustemembran, og en god undersåle som gir et godt grep på sleipe steiner og stier. Så hvis noen er sur på tur, skal det ikke være på grunn av fottøyet. Tøfler i ull eller saueskinn varmer godt når dere kommer hjem.

Sko er alltid noe barna trenger, og hos Zalando kan du finne sko som er morsomme å bruke. Kanskje din unge lovende ønsker seg et par sko som blinker, slik at en mørk skolevei blir litt lysere? Et morsomt par med sko, for eksempel prydet med sløyfe, fine farger eller barnets favorittfigur, kan faktisk gjøre hverdagen litt enklere, spesielt når de er utstyrt med borrelås for barn som vil «klare selv». Vi har sko og støvletter som passer like godt i barnehagen, på skolen og på lekeplassen, med praktiske lukke- og åpnemekanismer.

Ta vare på voksende føtter samtidig som at du tar vare på jordkloden

Fordi barnesko er noe man ofte må kjøpe som forelder, kan det være godt å vite at hos Zalando kan du finne forskjellige typer sko som oppfyller kriterier for bærekraftighet. Dette vil si at produksjonen av skoene har brukt opptil 95% mindre vann, og 50% mindre energi. Sko som består av kunstlær er også noe vi har på lager. Med denne informasjonen i bakhodet, er det hyggeligere å kjøpe nye sko hver bidige sesong!