Barnesko

Populære filter
3 357 produkter

Fire årstider i ett år, og minst like mange par med nye barnesko

Før du vet ordet av det, på et blunk, har en ny årstid meldt seg. En ny årstid med regn, en ny årstid med sol og varme, en ny årstid med snø og slaps, og en ny årstid med tørr asfalt og fuglesang. Du finner frem barnets sko fra forrige sesong, fordi den nye sesongen begynte før du hadde hatt tid til å forberede deg. Du hjelper barnet å presse på seg skoen med makt, og du vet, dypt inne i deg, at skoen egentlig er blitt en eller to størrelser for liten.

«Er det den tiden nå IGJEN?», tenker du kanskje, for det er en ny årstid, og ditt barn trenger nye sko. Igjen. Du overraskes av ditt barns raskt voksende. Du kvier deg til å ta poden med til skobutikken - du ser for deg sinneutbrudd, svette, tårer og din egne utslitte sjel. Men, alt forgjeves, kjære forelder, for hos Zalando vil du finne alt ditt barn trenger for å være mest mulig komfortabel på føttene, til ethvert bruk, og det kan gjøres med et par klikk fra sofaen. Aldri har det vært mer vanlig, eller enklere å handle på nett – også sko til barn!

Zalando har et bredt størrelsesspekter, og et enda bredere utvalg av fottøy til barn, fra kjente og kjære kvalitetsmerker. Med et moteriktig print på gummistøvlene, blir hopping i søledammer enda mer spennende! Varmeisolert Thermo på innsiden av støvelen gir en lun og myk følelse på foten, og sørger for at barnet kan leke i regnet eller i akebakken så lenge det orker, uten å bli kald på tærne.

Sko til barn med høyt tempo

Barn er travle små vesener, og små barneføtter er som oftest på farten. Hos Zalando finner du sko som lar barnet utfolde seg – sko med fleksibilitet og støtte, som ikke hindrer de små føttene i å gjøre store stunts. Gore Tex-sko er vannavvisende og utstyrt med pustemembran, og en god undersåle som gir et godt grep på sleipe steiner og stier. Så hvis noen er sur på tur, skal det ikke være på grunn av fottøyet. Tøfler i ull eller saueskinn varmer godt når dere kommer hjem.

Sko er alltid noe barna trenger, og hos Zalando kan du finne sko som er morsomme å bruke. Kanskje din unge lovende ønsker seg et par sko som blinker, slik at en mørk skolevei blir litt lysere? Et morsomt par med sko, for eksempel prydet med sløyfe, fine farger eller barnets favorittfigur, kan faktisk gjøre hverdagen litt enklere, spesielt når de er utstyrt med borrelås for barn som vil «klare selv». Vi har sko og støvletter som passer like godt i barnehagen, på skolen og på lekeplassen, med praktiske lukke- og åpnemekanismer.

Ta vare på voksende føtter samtidig som at du tar vare på jordkloden

Fordi barnesko er noe man ofte må kjøpe som forelder, kan det være godt å vite at hos Zalando kan du finne forskjellige typer sko som oppfyller kriterier for bærekraftighet. Dette vil si at produksjonen av skoene har brukt opptil 95% mindre vann, og 50% mindre energi. Sko som består av kunstlær er også noe vi har på lager. Med denne informasjonen i bakhodet, er det hyggeligere å kjøpe nye sko hver bidige sesong!