Populære filter
301 produkter

Inspirert av livet med Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire er et fransk merke, oppkalt etter den kjente filosofen og hans imaginære hovedperson. Stilen følger en mer casual-chic-stil, med inspirasjon av kunst, rock n ‘roll og litteratur.

Sortimentet i Zadig & Voltaire er bredt. Her er det både klesplagg og tilbehør som tilfredsstiller alle dine motebehov. Du finner alt fra nøytralt-fargede lommebøker, til høye joggesko i spreke farger.

Produktene fra dette merket tilbyr høy kvalitet med de beste materialene, som lær, bomull og polyester. Det har blitt mer og mer vanlig med resirkulert polyester, som er langt mer bærekraftig enn vanlig. Dette er fordi det brukes gammel polyester til å produsere ny polyester av høy kvalitet for å begrense søppelproblematikken.

Vis frem ditt indre gjennom stilen fra Zadig & Voltaire online

Bretonsk stripete topper kan enkelt kombineres med denimshorts eller jeans fra Zadig & Voltaire online. Dette byr på en 60-tallsstil, og ligner på noe tatt ut av en populær film. Blant utvalget finner du for eksempel sommerkjoler som rekker til knærne, og som fint kan kombineres med sandaler med reim.

For et mer bohemsk uttrykk, finner du topper med lekre detaljer fra Zadig & Voltaire online. Da kan du gå for en overdel med knapper på skuldrene, eller en topp med åpen hals. Disse detaljene byr på en kunstnerisk look.

Til den mer rocka sjelen, er det mye å finne blant kolleksjonene. Da kan du gå for plagg med merkets motiver på knapper, napper eller som sydd grafikk. For et mer sporty uttrykk, kan et par joggesko gå sammen med en stor genser og joggebukse. Du kan gjøre det mer luksuriøst ved å kombinere joggeskoene med blazer og jeans. Da får du en elegant, sporty stil.

Spennende grafiske elementer

Til det sjarmerende barnet du har hjemme, kan du finne mye stilig som vil fange oppmerksomheten. Her får du gullbeslag, kul skrift og ujevn grafikk som virkelig er med på å skape et mer vintage uttrykk i stilen.

Slå sammen noe fra kolleksjonen, og kombiner lekne mønstre, som gir en gnist til de mer subtile tonene. Til leketid slår det ikke feil med militærmønster på skjorter, jakker og bukser. Kamuflasje-trykket er et supert tillegg til spennende oppdrag utendørs for det eventyrlystne barnet, og går fint med lave joggesko og en sporty tank-topp.

Det er flere grafiske elementer som byr på moro, enten det er bikerstil eller mod-stiler. I tillegg kan du lyse opp hverdagen med t-skjorter som har positive slagord.