Katalog

Populære filter
313 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Føl på kulheten i Wood Wood

Dette merket har kanskje ikke så mye med skogen å gjøre, men det er heller ikke poenget. Wood Wood er et nyskapende dansk merke som kombinerer high-end fashion med streetwear-følelsen. De startet opp i 2002 i København, og har gjort seg kjent som en ekte trendsetter i moteverdenen. Så enten du vil innta gatene som en urban konge eller dronning, er de gjennomtenkte kreasjonene fra dette merket helt klart laget for deg.

I kolleksjonene fra dette erfarne danske merket finner du alt fra t-skjorter og hettegensere til capser og vesker, så du finner helt klart noe som tar garderoben din til neste nivå. Wood Wood lager ikke bare klær som skal se bra ut, de er også komfortable og av høy kvalitet. Så du kan føle deg fancy uten å ofre komforten – rett og slett et perfekt merke for alle som vil bygge unik stil og beholde godfølelsen.

Wood Wood er også kjent for den banebrytende tilnærming til design, og har satt sitt merke på motekartet. Dette er streetwear med en vri, en perfekt blanding av brodd og klasse.

Wood Wood-preppy hele dagen

Kvalitet, dansk design, trendsettende kreasjoner. Det høres kanskje ut som at budsjettet må være rimelig høyt for å bli med på denne bølgen. Det er ikke riktig – selv om dette er et high-end merke, trenger du ikke selge huset for å være preppy hele dagen lang.

Her finner du et bredt utvalg av kreasjoner, og merket har også lansert kolleksjoner som er spesifikt rettet mot å være outlet-vennlige og tilgjengelige. Det er ikke hver dag vi finner merker som både har kvalitet og stil uten å koste en formue, så hold øynene åpne for Wood Wood.

Og her er en annen godbit: Wood Wood er opptatt av bærekraft og miljøet. Så når du kjøper plaggene og tilbehøret deres, vet du at du også støtter opp arbeid for miljøet. Verden kan bli litt bedre med merker som faktisk bryr seg.

Wood Wood-godbiter på Zalando

Er du klar for litt design-magi fra Zalando? Er det en ting vi vet, så er det at vi hos Zalando jobber hardt for å ha det aller bredeste utvalget av plagg fra de beste merkene. Uansett om du er ute etter den kuleste jakken eller et par sneakers som skriker stil, har Zalando det du trenger til garderoben.

Med Zalando er det enkelt å finne akkurat det du leter etter, og du får det levert rett på døra. Ingen stress, bare shoppingglede, så hva venter du på? Gjør deg klar til å innta gatene med Wood Wood, og bli den urbane trendsetteren du alltid har drømt om å være.