Katalog

Populære filter
218 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gummistøvlene og skoene til Viking er bokstavelig talt skapt for norske forhold. Helt siden de startet opp i 1920, har de levert kvalitetsstøvler som sørger for at både nordmenn og kvalitetsbevisste mennesker verden over kommer seg tørrskodd gjennom regnværsdager og over slapsete fortau. I dag leverer de gummistøvler, tursko og andre støvler til kvinner, menn og barn, og passer like godt i byen som på landet.

Viking - innovasjon og kvalitet fra såle til skaft

Visste du at Viking var blant de første skoprodusentene til å bruke Gore Tex-membran? Innovasjon og forskning har alltid vært viktig for den norske suksessprodusenten, og det gjenspeiles i populariteten. Det er ikke bare gummistøvlene som er en sikker slager, men også deres vanntette joggesko, tursko og vinterstøvler skiller seg ut med høy kvalitet. Merket har falt i smak blant friluftsmennesker, barnehagebarn, turgåere og alle andre som ønsker å komme seg fra A til Å uten å bli våt på beina.

Stort utvalg av modeller fra Viking

Fra klassiske retrostøvler til moderne, elegante støvler - i dag finnes Viking i så mange, lekre varianter at du nesten gleder deg til uværsdager. Lave modeller er praktiske til hverdagsbruk i byer og når du skal ut på ærender, mens høyhælte varianter passer godt når du ønsker ekstra beskyttelse. De er praktiske når du skal vasse ut til båten, og kule til skjørt med ullstilongs under. Det er med andre ord ingen grunn til å skofte på stilen, selv om det pøser ned. Dessuten sørger stilige joggesko og elegante støvler for at du holder deg varm og tørr, enten ferden bringer deg til jobben eller til fjells.

Sjekk ut