Katalog

Populære filter
136 produkter

Klassiske Viking vinterstøvler til lange dager ute

Dette er en kjent klassiker, som hele tiden holder seg i forkant. Viking Outdoor Footwear har lange tradisjoner for å gjøre livet utendørs mer enn hyggelig. Her legges det ned mye arbeid i å innovere i alle ledd, slik at teknologien holder seg på øverste hylle.

Enten det er fjellstøvler eller barnehagesko, vil sko fra Viking bekjempe både vær og terreng med solide og innovative produkter. Dette er norsk industrihistorie på sitt beste.

Ved å bruke solide materialer som Gore-Tex, har Viking hele tiden forbedret kvaliteten på skoene sine. Dette er det merket foreldre stoler på, barn trives i og alle bruker. Dra til sjøs eller til fjells, og sikre deg en god opplevelse med riktig fottøy.

La barna plaske, med skikkelig fottøy fra Viking kolleksjonen

Riktig fottøy fra Viking kan være alfa omega i et barns utvikling. Det å få utfolde seg ute, og utvikle seg i takt med alderen er viktig. Finn frem til riktig fottøy, som lar barnet ditt plaske i sølepyttene og klatre i naturen.

Det at designerne tar barn på alvor, og hele tiden utvikler fottøy som tåler det nordiske klimaet, har vært viktig for foreldre i flere tiår. Produksjonsmetoder og råmaterialer gir Viking en mulighet til å være nyskapende. Med gode råmaterialer, som gummi og Gore-Tex, sørger Viking for at du og barnet ditt kan møte naturen og klimaet vel skodd.

Viking kolleksjonen griper tak med solide såler, og utfordrer stadig naturens lover.

Sett sammen et robust antrekk med stil

Hvorvidt du er ute etter støvler eller vinterstøvler, er det enkelt å sette sammen et stilig, robust antrekk du kan bruke ute i all slags vær. Kombiner støvlene med et regnantrekk som tåler det norsk vind og regn.

Vinterstøvlene er så behagelige, med sin komfortable såle og kraftige yttersåle, at mange vil gå med dem nesten hele året, og de passer godt til både dressbukse og jeans. Dersom du har tenkt deg til fjells, kan du kombinere kraftige fjellsko med en solid fjellbukse. Over kan du bygge lag på lag med ull, for de kaldeste dagene.

Barna elsker jo selvsagt å plaske rundt på våte dager, og setter du sammen en skikkelig regnbukse med kule, gule gummistøvler, har de også muligheten til det. Finn frem til utstyret som trengs her hos Zalando, og sørg for at dere kler dere etter været – det finnes nemlig ikke dårlig vær.