Populære filter
740 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vero Moda Curves har sesongens mest fasjonable plagg

Zalando har et supert utvalg av kule kjoler og klær til kvinner og menn i alle aldre, og med ulike kroppsfasonger. Vero Moda Curves er det perfekte valget for deg som ser etter større størrelser og som vil se elegant ut. Her finner du et bredt utvalg av lekre sorte kjoler som passer like gode til julebord som til jobb og hverdags. Sjekk ut de råtøffe mønstrete kjolene som er en ordentlig investering i egen velvære og stil. Enten du liker det helt enkle og stilrene, eller om du vil ha noe mer fargesprakende, så finner du garantert noe passende i denne kolleksjonen.

Kjoler som er tilpasset din unike stil og kropp

Vera Mode Curves har et bredt utvalg av materialer og design tilgjengelig, noe som gjør kolleksjonen glimrende til en rekke anledninger. For den miljøbevisste og deg som er på utkikk etter en helsort cocktailkjole, så finner du akkurat det du trenger her. Laget i en myk og behagelig blanding av viskose og polyester er dette et glimrende valg for deg som vil føle deg komfortabel.

Denne kjolen kommer med lekre og elegante designdetaljer, slik som en rund hals for en stilsikker og tidløs eleganse, som tar seg like godt ut på mer formelle fester som til arbeid når du har et viktig jobbmøte. Det følger også med et belte som skaper en kul og stilig look.

Et hav av mulige kombinasjoner og muligheter

Alle kjolene som hører til denne kolleksjonen er lette å kombinere med stilig tilbehør eller sko for en kul og moderne look. Den sorte cocktailkjolen fungerer ypperlig med en veske i sølv eller gull for å skape det riktige festantrekket. Videre så fungerer også kjolen fint med noen mer avslappede joggesko som du finner hos Zalando, eller så kan du gå for noen klassiske pensko i en valgfri farge. Sjekk også ut muligheten for å legge til et skjerf eller smykker i halsen for en enda mer særpreget look.

Når det gjelder vask og pleie av dine plagg fra Vero Moda Curves-kolleksjonen, så er det noen ulike ting som det er verdt å huske på. Maskinvask på kaldt vann for å unngå at plagget krymper er ideelt, og samtidig så bør du også unngå bruk av tørketrommel ettersom det vil kunne skade plagget. Det er også lurt å unngå blekemiddel, og skånsomt vaskemiddel er alltid å foretrekke.