Katalog

Populære filter
720 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Urbant og edgy, avslappet og sporty - Vans er og blir en legende når det kommer til laidback streetstyle. De er kanskje aller mest kjent for joggeskoene sine, elsket og yndet blant skatere, surfere og moteløver. Du finner imidlertid spennende og varierte kolleksjoner med hettegensere, kjoler, ryggsekker og så mye mer, alt med den umiskjennelige, kule stilen som merket er så kjent for.

Lev livet med Vans på beina

Det sporty merket fra Sør-Californa er omtrent selve symbolet på sommerlige vibber, urban gatemote og en casual, men definitiv hot stil. Det sporty imaget forsterkes av skatere og snowboardere som har gjort merket til sin favoritt. Joggeskoene tar deg enkelt fra skatepark til konsert, kontor til idrettsanlegg, lesesal til favorittpub. Digger du streatwear, kan du kombinere dem med hoodies og jeans. For å gi jobbantrekket et mer sporty uttrykk, kan du gå for diskré, ensfargede modeller. Skal du derimot på festival, er joggesko med mønster og spreke farger et stilsikkert alternativ. Uansett hvilket liv du lever, kan du spasere trygt inn i det med disse ikoniske sneakersene.

Streetstyle fra topp til tå

Den lett gjenkjennelige logoen får pryde så mye mer enn bare sko. Jakker, T-skjorter, topper, gensere, belter, caps, lommebøker ... Du kan egentlig fråtse i rålekre produkter fra dette merket, og kjøre på fra tåspiss til toppen av hodet. Ønsker du derimot å gi et ellers stilrent antrekk en sporty touch, er alt fra hoodies til lette jakker et godt valg. Kolleksjonene preges ofte av ensfargede plagg med logoen i fokus, og dermed kan du enkelt kombinere dem med andre plagg. En løs, åpen skjorte over en tett-sittende, sporty T-skjorte fra Vans for eksempel, gir antrekket en spennende kontrast. Eller hva med å gi favorittplaggene dine en ny vri med noen lekre patches? Med Vans kan du ta med deg den uanstrengte, kule stilen din inn i alle arenaer av livet ditt.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool