Katalog

Populære filter
457 produkter

Gi deg selv en god start på dagen med behagelig og vakkert undertøy. Enten du er på jakt etter noe komfortabelt og sporty, eller sofistikert og forførerisk, får du et spennende utvalg av kvalitetsprodukter fra Triumph. Her kombineres høy funksjonalitet med lekkert, klassisk design, for å gi deg undertøyet du alltid har drømt om.

Føl deg vakker med Triumph

Sensuelle strømper og strømpeholdere, feminine bodier, shapewear, blonde-BHer, bikinier, deilig nattøy og lekre truser, Triumph har det aller meste en kvinne kan ønske seg når det kommer til komfortable, praktiske og ikke minst vakre plagg. Er du i det romantiske hjørnet, finner du elegante blonder som er både sexy og delikate på én og samme tid. Vil du ha noe diskré, kan det ikke slå feil med farger som nude. Fra praktisk hverdagsbruk til helt spesielle anledninger, enhver dame fortjener å føle seg vel med deilig undertøy som sitter perfekt. I tillegg finner du luksuriøse kolleksjoner med deilig nattøy, perfekt å krype inn i når du skal slappe av i sofaen med favorittserien på skjermen.

Slå deg løs med et enormt utvalg

Det tyske merket kan definitivt kalles for en undertøysgigant. Hva er det som gjør dem så utrolig populære? Vakre detaljer, trendy stropper og god støtte er noe av det som representerer BHene til en av favorittene våre. Trusene fås i en rekke ulike fasonger, fra stringtruser til hotpants, alt etter hva du foretrekker. Produktene med Shapewear derimot, er laget for å fremheve vakre kurver og feminine figurer - og vi elsker det! De føles behagelige mot huden, samtidig som de former og løfter på de rette stedene. De er rett og slett perfekte under kjolen når du skal ut og svinge deg. Hva mer kan vi ønske oss?

Se også

Pyjamas

Undertøy korsett

Stringtruser

Undertrøye