Katalog

Populære filter
22 produkter

Moderne, klassisk, duse toner, glitter og glam, sterke farger, lekne mønstre, diskré design ... Du har et hav av muligheter når du skal skaffe deg rålekre tennissko fra Superga. Det verdenskjente merket har over 100 år med erfaring bak seg, og de har brukt dette til å skape utallige, kule sneakers for dame, herre og barn. Bare se selv!

Stepp opp stilen med Superga

Dette legendariske merket er en av våre favoritter når det kommer til joggesko. Det trendy, men samtidig klassiske designet er perfekt for omtrent alle begivenheter. De er like fine til skjørt, sommerkjoler og jeans, som til jumpsuits, chinos og vide bukser. Stilbevisste herrer med god sans for personlig stil, vet utmerket godt at et par tennissko som dette kan gi et ellers elegant antrekk et sporty uttrykk. Kvinner derimot, kan skape en spennende vri på sommerfesten ved å kombinere sneakers med en lett, flagrende kjole. Eller hvorfor ikke kjøre en preppy stil fullt ut, med tenniskjole til de nye skoene fra Superga?

Sneakers som passer inn i livet ditt

Det vi digger med disse joggeskoene, er at de glir sømløst inn i livet og lar seg enkelt style til det aller meste. Ta dem med deg på konsert, festivaler, kino, kvelder på byen, lange dager på kontoret og spaserturer i parken. Deres design er uansett så stilrent at du kan kombinere disse skoene med mange forskjellige antrekk, samtidig som du kan forsterke din personlige stil. Når du først er i gang med å oppgradere skoskapet før vår og sommer, ta gjerne en titt på sandaler, gummistøvler, pumps og loafers når du først er i gang. De rette skoene kan ha alt å si for stilen, og gir antrekket det lille ekstra som fullfører hele looken.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd