Joggesko - black 2790 - PUSNAKEW - Joggesko - nude CLASSIC - Joggesko - grey sage COTU - Joggesko - grey/dark sage Joggesko - rose gold Joggesko - full black CLASSIC - Joggesko - navy/white CLASSIC - Joggesko - taupe Joggesko - light grey Joggesko - full black 2750 LAMEB - Joggesko - silver Joggesko - gold COTU - Høye joggesko - black/white COTU - Høye joggesko - navy/white

Fra å skape funksjonelle sko med gummisåler i 1911, til å føre fremtidsrettede og tidløse kolleksjoner verden over i dag, har det italienske merket Superga over 100 år med suksess bak seg. I dag tilbyr de et enormt utvalg av sneakers, til kvinner, herrer og barn, for enhver anledning.

Superga - en sneakers for alt

Merket er hjertebarnet til Azioni Walter Martiny, og skoene hans har gått fra enkelte modeller med gummisåler, beregnet for landbruk, til sko beregnet for tennis, basketball og seiling. Merket har en historie med mye innovasjon bak seg, og er blant annet de første til å lage tennissko med gummisåle. På Zalando.no finner du sneakers fra Superga som passer for alt du skal. De slitesterke skoene er av solid kvalitet og er derfor en sikker favoritt blant skoelskere verden over. Bare prøv selv, så skjønner du hvorfor.

Lek deg med farger og mønstre

Du kan velge mellom trendy og klassisk design, duse og nøytrale farger eller fargerike og friske toner og mønstre. Det er derfor svært enkelt å finne en joggesko som passer nøyaktig til din stil og garderobe. Sneakers med metalliske farger er absolutt et blikkfang, og er lekre som friskt og unikt tilbehør til kjole og skjørt på fest. Du kan også velge deg ut klassiske hvite, sorte eller brune, og bruke dem til både jobb og fritid. De ikoniske, lave snøreskoene ser ikke bare bra ut, de er også behagelige å ha på foten.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd