Katalog

Populære filter
24 produkter

Smartwool – ja, smart ull!

Det er velkjent at ull er og forblir overlegent i møte med det kalde, det våte, eller gjerne begge deler. Smartwool ble startet tilbake i 1994 med en enkel tanke: Å rett og slett kunne stå lengre på ski uten å bli kald på tærne. Siden da har selskapet, og målsetningene, vokst seg større og større.

Gå langt og føl deg vel, har de selv som sitt motto, og det er der Smartwool står i dag. Dette er det første friluftsselskapet som lager sokker av merinoull med fokus på ytelse, og er fullt fokusert på å bidra med komfort når du er på utendørseventyr. Her får både små, og store de beste sokker for full aktivitet, i herlig merinoull som er designet med litt ekstra smarte løsninger for å hjelpe til med å gå, eller stå litt lengre.

Ja, og her kan man også finne et par andre plagg, som for eksempel en smart lue. Du får også kule design og fargerike løsninger, som gjør den trauste sokken til noe mer, en følgesvenn og hjelper.

Ull uten kløe

Smartwool blander merinoullen med hensikt å løse et annet lite problem, nemlig å minimere kløe og eventuell krymping! Det er noe mange liker, og som sørger for at dette merket har mange fans her hos Zalando.

Dette er bare en ekstra bonus, ved siden av merinoullens allerede fantastiske egenskaper til å holde seg varm og komfortabel på tross av å bli våt, være luktreduserende, og faktisk også kjempegod når det er varmt. Ull er jo et naturprodukt, og puster og transporterer dermed luft og fukt. Like god om vinter som om sommeren, med kanskje særlig fokus på skisokker, er Smartwool-merket som en sporty person alltid bør ha med i sekken.

Og, alt dette i design fra det klassiske og diskré, til mer fargesprakende uttrykk. Et ullplagg innerst kan virkelig være mer enn kjedelig, så prøv selv og la Smartwool overbevise deg.

For utforbakken, fjellvandring, eller bare å lufte hunden

Smartwool er drevet av friluftsglade folk som ønsker å dele gleden av å utfolde seg i skibakken, eller gå lange turer til fjells, og selskapet oppnår dette ved å benytte den beste merinoullen og de smarteste løsningene på noe så enkelt som en sokk. Sokkene gir litt ekstra støtte, og litt mer demping.

Men ikke alle eventyr er like store. Og du kan vel så gjerne nyte de gode kvalitetene under en liten luftetur med hunden, eller bare sørge for at tærne er gode og behagelige når du er ute og går deg en tur. Smartwool er rett og slett der for å la deg få et overlegent valg av ull i et format som er skapt for å gå litt lengre, og støtte litt bedre.