Katalog

468 produkter

Når solen titter frem og temperaturen kryper oppover er det på tide og ta frem badetøyet. Det australske merket Seafolly kan virkelig bademote. De skaper lekkert badetøy som holder passformen og gjør at du føler deg vel. I nettbutikken hos Zalando finner du et rikt utvalg fra Seafolly til både dame og barn.

Australsk bademote fra Seafolly

Australske Seafolly har spesialisert seg på bademote siden 1975, og har virkelig perfeksjonert kvalitet og design. Merket har mange fans over hele verden, og blant annet har leserne av motemagasinet Marie Claire stemt frem Seafolly som beste badetøysmerke. Plaggene egner seg perfekt til sommerdager på stranden, ved bassenget eller i parken. Utvalget er stort enten du er på jakt etter en badedrakt eller bikini, eller en deilig strandkjole eller jumpsuit. Badetøyet passer både for aktive kvinner og barn i alle aldre. Felles for plaggene er at de holder passformen og sitter slik du ønsker. Planlegg din neste sommerdag og velg deg noen nye favoritter, så er du klar når solen titter frem.

Lekkert badetøy til solrike dager

Seafolly gjør deg klar for sommeren med sine lette plagg i behagelige materialer. Badedraktene og bikiniene har fine snitt, og kommer i et vell av farger, fasonger og mønstre. I nettbutikken til Zalando finner du alt fra små trekant bikinier, vatterte varianter til sporty badedrakter. Enten du liker klassiske farger eller fargerikt og mønstret badetøy vil du finne en modell som passer deg. Bikinidelene kan fint mikses og matches om hverandre, og med en enkel kaftan eller strandkjole over er du klar for lunsj. Og klart du kan pynte deg for stranden. Match badetøyet med en lekker strandhatt, flip flops eller sandaler, smykker, solbriller og en romslig strandveske. Zalando byr på et stort utvalg av størrelser og fasonger, slik at du finner det perfekte badetøyet for deg.

Andre har også kjøpt