Katalog

Populære filter
1 021 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter klassisk sportstøy, sko og utstyr i verdensklasse? Da bør du sjekke ut kolleksjonene til det ledende merket Reebok. Det globale sportsmerket har laget innovative klær og sko for aktive mennesker i over 100 år, og fortsetter å utvikle den beste teknologien for at du skal få den beste sportsopplevelsen.

Aktiv med Reebok

Reebok ble etablert i 1895 under navnet J. W. Foster and Sons. I 1958 endret firmaet navn til Reebok, som stammer fra afrikaans og betyr gaselle. I 2005 ble Reebok kjøpt opp av Adidas, men fortsetter å tilby klær, sko og utstyr til dame, herre og barn under sitt eget merkenavn. Visjonen til Reebok går ut på å tilby alle muligheten, utstyret og inspirasjonen til å oppnå deres fulle potensial, enten det er snakk om profesjonelle idrettsutøvere, mosjonister eller barn. Selskapets misjon er å utfordre og lede gjennom kreativitet. Reebok hyller individet og mulighetene som ligger i et aktivt liv. Det gjenspeiler seg i designen som alltid etterstreber å oppfylle det beste når det kommer til funksjonalitet og komfort.

Sportstøy og utstyr i verdensklasse

Selskapet har lange tradisjoner med å utvikle det beste av sportssko, tøy og utstyr. Reebok har blant annet utviklet den ikoniske joggeskoen Reebok Classic, og de hvite sneakersene er fortsatt noe av det kuleste du kan ha på bena for en trendy og avslappet stil. Reebok satser kontinuerlig på utvikling av nye og bedre produkter, og klær og sko blir testet av profesjonelle idrettsutøvere. Slik kan du være trygg på at du velger sportsutstyr i verdensklasse. Tekniske detaljer og funksjonalitet ligger helt i forkant av utviklingen. Samtidig er merket opptatt av å følge trender slik at du vil ta deg godt ut og ha det komfortabelt når du er i aktivitet. Se utvalget fra Reebok her hos Zalando og gjør deg klar for neste tur eller treningsøkt.

Andre har også kjøpt