Populære filter
496 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Signatur-sortimenter fra lekre WEEKEND MaxMara

Kolleksjonene fra WEEKEND MaxMara er stadig utforskende, og Signature Capsule-kolleksjonene er et eksempel på hva som kan komme ut av et fruktbart samarbeid mellom kreative designere. Her kombineres det tidløse designet fra WEEKEND MaxMara med nye og spennende ideer.

Det stopper slett ikke med Signatur-kolleksjonene. Du kan også boltre deg i ikoniske og tidløse kolleksjoner som du finner her, i tillegg til flere kommende kolleksjoner.

WEEKEND MaxMara har vært her i flere tiår, og har utviklet seg til å bli et inspirerende italiensk livstilsmerke, med en ikonisk bevart arv etter alle disse årene i motebransjen. Her omfavnes de stolte, kulturelle og livselskende kvinnene over hele verden, og verdier som frihet og et åpent sinn settes i høysetet. WEEKEND MaxMara tilbyr noe mer enn bare mote og trender.

Frihet for den kvalitetsbevisste

Kolleksjonene fra WEEKEND MaxMara har helt klart en stil det er lett å like, med kvalitet som holder sesong etter sesong. Enten du faller for en etuikjole i kamel, eller om du er ute etter en trendy strikkegenser, har designerne et blikk for snittet som du bare finner her.

Det er lett å falle for det italienske snittet og de lekre mønstrene. Enten det er hverdagsklær som en herlig jeans, eller om du ser etter det litt mer formelle, har designerne funnet frem de riktige tekstilene, streket opp og målt seg frem til de mest fortryllende klesplagg.

Til og med joggebuksen du bruker til hverdags har fått seg et snev av italiensk luksus. Slik leker designerne i WEEKEND MaxMara seg med sin tolkning av det tradisjonelle, og stilen din blir upåklagelig.

Klassisk nytenkende

Kolleksjonene fra WEEKEND MaxMara ligger hele tiden helt fremst i motebildet. Likevel er dette klassikere som du kan bruke igjen og igjen, sesong etter sesong. Dette er klær du kan bruke på en bærekraftig måte, og som ikke trenger å støve ned i skapet, selv om moten endrer seg.

Kledelige dressbukser, eller lekre bluser i snitt som kler deg blir fort dine nye favoritter, som du mer enn gjerne bruker igjen og igjen. Og med tekstiler som kjennes myke mot huden, skjønner du raskt at klærne fra WEEKEND MaxMara er av høy kvalitet, som varer sesong etter sesong. Ved bruk av silkemyk polyester eller ull som varmer, velger designerne tekstiler som passer til perfekt til snittet.

Klassikere som ikoniske og klassiske kåper, blazere og jakker gir garderoben din nettopp det løftet som trengs, når du vil «bli ny» eller oppdatere stilen din. Fra WEEKEND MaxMara-sortimentet her hos Zalando er det enkelt å finne flere favoritter, som sjelden får henge i fred i klesskapet. Lekre mønstre eller helt ensfarget – det er enkelt å finne en favoritt som du vil bli veldig glad i.