Populære filter
374 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kurt Geiger London representerer gode energier

Kurt Geiger London ble etablert av Kurt Geiger selv, og er nå et internasjonalt kjent merke fra England som byr på fottøy og accessories av høy kvalitet. Det er over 70 butikker i hele verden. London er merkets hjerte og identitet, noe som skinner gjennom i alle produktene. All inspirasjon er hentet fra byens mangfold og kreativitet.

For Kurt Geiger London er det meningen å være inkluderende og ha en kreativ visjon drevet av vennlighet. Kolleksjonen skal oppmuntre deg til å kunne være deg selv og være selvsikker på London-måten.

Du kan forvente deg unike stiler laget på autentisk vis, karakteristisk designet for å styrke og oppmuntre samfunnet. Regnbuen er derfor signaturen fra dette merket. Den representerer de gode energiene og kjærligheten merket utstråler.

Kvalitet og bærekraft fra Kurt Geiger London accessories

Kurt Geiger London accessories utvalg byr på resirkulerte vesker av materialer som nylon og polyester. Merket søker kontinuerlig etter nye måter å ta gode valg for miljøet, og bruke bærekraftige materialer og produksjonsmåter. Oppdraget deres er å inspirere og forene mot en verden som feirer inkludering. Noe du gjerne vil legge merke til blant det brede utvalget av ypperste kvalitet.

Det fokuseres på søk etter mer bærekraftige materialer når det for eksempel gjelder bruk av lær. Her finner du veganske alternativer med materialer som er sertifiserte, for eksempel resirkulerte vindskjermer og havplast.

Deres mest veganske alternativ er lær laget av kaktus. Det fine med kaktusskinn er at det sparer enorme mengder vann og energi. Årsaken er at det ikke er nødvendig med vanning, da kaktusen har evnen til å overleve på nedbør og jordmineraler. En annen fakta er at bladene er naturlig soltørket.

Det unike tillegget til antrekket ditt

Blant utvalget kan du finne akkurat det unike tilbehøret du har lengtet etter til antrekket ditt. En skulderveske i regnbuefarger i ulike nyanser, kan friske opp den sorte lange kjolen du bruker ute på byen. Går du for formelle farger på kjolen eller lignende så passer en veske i for eksempel beige.

Når du tar på deg den søte sommerkjolen, kan du friske opp stilen med et par sandaler med hæler i spreke farger. Legg gjerne en solhatt og runde solbriller til stilen.

Tenker du å kle deg i gatestil, kombiner et par unike joggesko fra Kurt Geiger London med chinosen og bomberjakken din. Da har du noe å imponere omgivelsene dine med. Joggesko i mange varianter kan du også kombinere med jeansjakke, bluse og skjørt.