Katalog

Populære filter
57 produkter

Ikoniske Halston for tidløs mote

Halston er kjent for bruken av jersey, kasjmir og semsket skinn i sine herlige kjolekreasjoner. Roy Halston Frowick er skaperen bak dette ikoniske merket, og har gjenoppfunnet jumpsuiten, skjortekjolen og kaftanen, gjennom bruken av disse signaturmaterialene.

Hans ikoniske design ble synonymt med 70-tallet, og ikke minst epoken til Studio 54. Her er det altså det glamorøse og popkulturelle som gjelder.

I dag er denne arven fortsatt en essensiell del av Halston, og merket identifiserer seg som et luksusmerke. Blandingen av den tidløse, glamorøse arven, sammen med det moderne, er det som kjennetegner merket. Du finner de herlige kjolene deres her hos Zalando.

Fra arkitektonisk til klassisk med kjoler fra Halston

Her hos Zalando finner du kjoler fra Halston som strekker seg fra spennende og arkitektoniske, med nøye uttenkte designdetaljer, til kjoler som enkelt kan skli inn i enhver garderobe og fungere som et blankt lerret for en rekke anledninger. Du finner også jumpsuits, samt andre plagg som kan krydre garderoben.

Gå for en klassisk, svart kjole eller jumpsuit, og la den være grunnmuren til ethvert festantrekk. Prøv deg frem og varier litt med sko og tilbehør, så har du en kjole for årtier framover.

Ønsker du å gå for noe litt mer utenfor boksen, kan du velge en lang kjole med dyreprint, som likevel oser av eleganse. Denne er perfekt for å gi et subtilt, men sterkt og moteriktig uttrykk.

En passform for deg

Halston presenterer en rekke ulike passformer, så du bør uansett finne en kjole fra kolleksjonen som passer deg og dine unike kurver. Du kommer til å vise ditt enestående jeg uansett.

Velg det snittet som flatterer deg best, og gå for en farge som sklir rett inn i garderoben din. Ulike sko lar deg gjøre looken til din egen.

Se gjennom utvalget at Halston her hos Zalando, og gjør deg klar for å skinne – uansett.