Katalog

Populære filter

Spesialisert innen moderne mote – comma

comma er et selskap som først startet opp i 1993, og er datterselskap av s.Oliver, som er et av Tysklands mest kjente motehus. Merket er spesialisert innen den moderne moten, og regnes som et av de mest populære merkene.

Det er flere kolleksjoner som lanseres hvert år, noe som betyr at du stadig har et stort utvalg i vente. Stilen identifiseres som selvsikker, feminin og urban, og ikke minst spennende. Med comma kan du enkelt friske opp det du har i garderoben.

Merket comma har butikker både i Frankfurt og Wien. Det er et merke du neppe vil gå glipp av, med sine ledende kvalitet. Utvalget passer både til hverdag, fest og jobb.

comma clothing er for folket

Det fine med comma clothing, er at de er for folket. Her følges de sosiale og økologiske standardene under produksjonen. Det gjennomføres også strenge kontroller under produksjonen, for å forsikre at det ikke forekommer brudd fra retningslinjene for distribusjon og beskyttelse av dyrevelferden. Her kan du shoppe med god samvittighet.

Merket har en langsiktig produktstrategi, som i økende grad fokuserer på bærekraftig sertifisering og resirkulering av fibermaterialer, i tillegg til miljøvennlige produksjonsprosesser.

Flere av comma clothing sine produkter er bærekraftsmerket, for å sikre at de er produsert av sertifiserte fibre. Naturlige fibre som bomull og viskose er blant det som brukes. Bomullsdyrking involverer ikke kunstig vanning, og det brukes færre plantevernmidler enn konvensjonelle dyrkingsmetoder. Better Cotton Initiative er blant sertifiserte partnere som sørger for bærekraftig bomullsinnkjøp. Dyrkere er lisensiert til å drive med bomullslevering. De oppfyller minimumskrav for sosiale og økologiske kriterier og det jobbes kontinuerlig med forbedring.

Kvalitet for enhver anledning

Blant utvalget vil du raskt legge merke til potensialet for å skape et elegant antrekk. Et par svarte chinos kan kombineres med en høyhalset genser i hvitt, og høye hæler, til bruk på jobb. Bruk gjerne en blazer over, for det ekstra elegante og profesjonelle preget.

Det fine med comma sitt utvalg, er at du finner noe blant kolleksjonen som er både elegant og sporty. Denne stilen kan du selv finne frem til ved å kombinere en av finbuksene med strikk med hvite joggesko og en skjorte.

For en bytur kan du gå for en overdel i skinn med et skjørt og hæler. Kombiner gjerne stilen med perlesmykke og armbånd. En håndveske slår heller ikke feil for å fullføre stilen. Dersom det er kaldt, kan du ha en lekker trenchcoat over antrekket.