Katalog

Populære filter
35 produkter

Cole Haan – sko for din stil

Det er få bestanddeler av antrekket som er så viktig som skoene, og det gjelder for både han og henne. Vi vet alle at de riktige skoene er essensielle for din stil og framtoning, for det er nettopp her du kan fremheve antrekket ditt – eller gjøre en mindre endring for å få det fra tilbakelent til profesjonelt.

Her finner du alt fra klassiske Oxfords, til kule og moderne joggesko. Aldri normalt, men alltid i en egen stil, med de riktige materialvalgene – enten det er i sålen eller med bruken av bærekraftige materialer i konstruksjonen av skoen som helhet. Med et utvalg av spennende farger og mønstre, så du kan bygge opp om deg og ditt uttrykk.

Cole Haans skomote er spesiell og spennende i alle sine fasetter. Her er det ikke bare ekstravagant design, men også funksjonalitet og komfort. I mer enn 80 år har en rekke spesialister fra merket jobbet med fotens anatomi for å skape best mulig komfort, bakt inn et design som er uslåelig i fleksibilitet, men som likevel har behagelig demping for dine føtters glede.

Ligg et skritt foran i design og komfort med sko fra Cole Haan

Du går selvsikkert nedover gaten med dine sko fra Cole Haan. Kombiner tidløse Oxfords med en dressbukse og du er klar for den offisielle dagen på kontoret, eller svipp på deg et par bærekraftige trainere og en sommerkjole for en behagelig dag i parken. For både han og henne er utvalget vi har plukket til oss hos Zalando ment å gi muligheter.

Det er impulsen av tidløshet, sammen med en fremtidsrettet mote som slår seg frem i dette merket. Her får du de klassisk elegante skoene, og også kule farger og lærkombinasjoner som svart og grønt, semsket- og glatt skinn. Dette gir deg muligheten til å kombinere, og å velge riktig sko til din garderobe. Du står rett og slett støtt, med godt grep i et par sko fra Cole Haan.

Bygg opp din skokommode

La deg overraske av den mangfoldige verdenen av Cole Haan-sko som Zalando tilbyr deg. Det finnes en modell for enhver anledning, og som lekende lett lar deg utvide skokommoden din.

Hent med deg et par sko for joggeturen, og i bagen kan du ha et par sko for kontoret etterpå. Begge deler får du i en elegant og moteriktig stil.

En stil som inkluderer omhu og ettertanke for din komfort. Med såle, passform og støtte for lange dager på føttene.