Nike bag

Populære filter
157 produkter

Mer enn bare praktisk tilbehør, med Nike-bager

Sport, spill og trening. Det handler om bevegelse, og blant sportsmerkene finnes det et knippe ikoner. Dette er et av dem. Nike ble grunnlagt i 1964, av Bill Bowerman og Phil Knight, og har alltid holdt seg i bresjen av både sport, mote og design. Fra å være en liten bedrift som solgte løpesko fra bagasjerommet på en bil, har de nå vokst til å bli en global kjempe – dette merket er synonymt med innovasjon og kvalitet.

Et av de mest populære produktene herfra er kanskje Nike-bagene, der funksjonalitet og stil kommer sammen i skjønn forening. Ta med deg utstyret ditt til alt fra fotball til ballett, i praktiske og trendy kreasjoner. Enten du trenger mye plass, eller bare skal ha med et sokkepar, finnes det en Nike-bag som har plassen du trenger.

Det er kanskje ikke bare det rent praktiske som teller, selv om moderne materialer med pustende funksjoner, slitesterke bunner og komfortable bæresystemer gjør sitt. Tradisjonene til merket, kombinert med lang fartstid, sørger for at det her anvendes materialer på mesterlig vis, som skinn og PVU sammen med kanvas og tekstiler, mesh og vattering. La oss ta en nærmere titt på hva som gjør Nike-bager så spesielle.

Innovativt design møter allsidig funksjonalitet i Nike vesker

Det som for mange gjør bager fra Nike til en favoritt, er det innovative, gjennomtenkte designet. Merket har alltid fokusert på å utforske nye materialer, teknologi og designløsninger som legger til rette for aktive utøvere i all slags sport. Noen av de mest populære Nike vesker lages av slitesterkt polyestermateriale, som tåler både vær og vind, og samtidig er lette å rengjøre og holde freshe.

Når det kommer til funksjonene, finner du Nike-bager som lages med skorom til skitne fotballsko, adskilte rom til ting som er fuktige eller våte, eller spesialiserte rom til de tekniske dingsene vi bærer med oss nå om dagen. Polstrede skulderremmer, bærehåndtak og vattering gjør dem komfortable å bære over lengre tid.

I tillegg til de praktiske egenskapene, er vesker fra Nike også blitt moteikoner i seg selv. Med den karakteristiske Swoosh-logoen, og de iøynefallende fargekombinasjonene, blir Nike bager et must for alle som vil uttrykke den personlige stilen og smaken sin.

Finn din egen bag fra Nike hos Zalando

Enten du er på jakt etter en romslig duffelbag for treningssenteret, en stilsikker ryggsekk til hverdagen, en praktisk skulderveske for ferieturen, eller den som har plass til hele lagets bortetrøyer, finner du et stort utvalg av Nike-bager hos Zalando. Ulike behov, stiler og budsjetter er det Zalando er best på, så her finner du filtre og sorteringer for det aller meste.

Se gjennom et imponerende utvalg av Nike-bager, finn dine egne farger og funksjonsfavoritter, og få dem sendt hjem til deg. Mens du er her, kan det jo godt hende du finner annet utstyr du kan ha i den nye bagen også? Alltid stilig, alltid funksjonell, med en Nike-bag her hos Zalando.