Løpesko for vei & asfalt til dame

Populære filter
439 produkter

Stilige løpesko for vei & asfalt til dame

Du finner et rikholdig utvalg av sko fra en rekke ledende merker hos Zalando, enten du trenger en sko som er egnet for løping på grus, landevei eller på gress. Vi fører alle de store merkene, slik at det er enkelt å finne en sko som både passer til din løpestil, samt matcher dine krav til design, passform og kvalitet.

For deg som trenger en god allround sko, så har vi flere skotyper som kommer med et overmateriale i tekstil med syntetiske elementer for en lettere løpesko. Innermaterialet her består også av tekstil, noe som sørger for at føttene forblir komfortable og holder temperaturen selv når det er svært varmt utendørs.

Dekksålen består av tekstil som igjen sikrer god demping og lufting av føttene ved lengre løpeturer. Selve sålen er laget ved hjelp av et syntetisk materiale som gir superb demping og kontroll, enten du løper på grus eller asfalt. Du finner et tynt for på selve skoen, som bidrar til å holde vekten nede. Selve materialet består av mesh.

Praktiske detaljer som gjør din neste løpetur mye lettere

Den samme skoen har flere praktiske og smarte elementer som bidrar til at du holder deg skadefri, samtidig som at det sikrer en bedre opplevelse av løpingen din. Den runde skotuppen gir god beskyttelse fra småsteiner og grus ved aktiv løping, samtidig som den beskytter tær fra større elementer som tærne kan komme borti i. Den flate hælformen sikrer en god løpestil og sørger for at føttene beholder nærkontakten med underlaget til enhver tid. Lukkingen foregår med snøring for en bedre passform, som sikrer bedre kontakt med underlaget, samt at du unngår slitasje på føttene.

Designet sørger også for en god mengde med pusting og lufting gjennom luftehullene på oversiden av selve skoen. Den forsterkede hælen bidrar til en sko som kjennes enda mer komfortabel på foten. Yttersålen er svært fleksibel og kan beveges for bedre demping og kontroll, dette er særlig viktig ved løping i ulendt terreng eller i nedoverbakker, hvor det er økt press på skoen. Du finner samtidig en polstret innersåle for stabilitet.

Alle trenger en kul og stilig løpesko

Enten du liker burgunder, blått eller grønt så finner du garantert en passende sko hos Zalando for dine behov. Du kan fint benytte en løpesko til hverdags for deg som er interessert i det. Alternativt er det også gode muligheter for å ta på seg en løpesko til mer formelle begivenheter.