Tur- & fjellsko til dame

Populære filter
312 produkter

Tøffe og solide tur & fjellsko til dame

Enten du leter etter en spesiell farge på skoene eller er på utkikk etter solide tursko med pigger og slitesterke såler, så vil du garantert finne noe passende fra det store utvalget som er tilgjengelig hos Zalando. Hva med noen freshe sko i rødt eller beige med moderne pigger, som garantert holder deg på føttene i selv det glatteste vær? Laget med et overmateriale bestående av tekstiler og en blanding av andre syntetiske materialer, er dette et glimrende valg for deg som vil holde varmen. Dekksålen er satt sammen ved hjelp av tekstiler for en bedre turopplevelse, og selve sålen består av slitesterk gummi, som gjør at skoen holder lenge om du ofte går turer i fjellet eller på underlag som grus. Det tynne foret bidrar til at føttene ikke blir svette, selv ved hard trening og skoene fjerner også fuktighet på en god måte. Membranen er spesialutviklet for å holde regn og vann ute, slik at føttene dine alltid forblir tørre.

Smarte sko som spiller på lag med dine føtter

Uansett om du ser etter en sko beregnet for lange turer i skog og mark eller rene fjellturer, så vil du finne et passende alternativ hos Zalando. Vi har flere modeller tilgjengelig som tar seg av alle ujevnheter. En av skomodellene i lilla kommer med flere praktiske designelementer, som den runde skotuppen som gir god beskyttelse fra steiner og grus. Den flate hælen sørger for god bakkekontakt og den pustende strukturen er med på å gi føttene dine ventilasjon, noe som er særlig viktig om sommeren. Videre er skoene vanntette, noe som gjør at de er perfekte for lengre turer om sommeren eller høsten når regnet virkelig setter inn. Skoene kommer også med en innersåle som er avtagbar.

Utsøkte materialer og slitesterkt design

Andre sko som vi har tilgjengelig har overmateriale i lær og tekstil, som gir god beskyttelse fra kulde og snø. Innermaterialer er satt sammen av tekstiler, som kjennes både komfortable og smidige. Sålen er satt sammen av diverse syntetiske materialer, noe som bidrar til en slitesterk sko som håndterer alt av utfordringer. Disse skoene er det gjerne lurt å impregnere med en spray før bruk, ettersom læret trenger beskyttelse i form av olje for å gi best mulig beskyttelse fra regn og sludd. En annen smart detalj med skoene er at du enkelt kan fjerne de avtagbare sålene, hvis du ønsker det.