Katalog

Populære filter
276 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
aly__ma
aly__ma
aly__ma·

Stilige plagg fra Salomon til dame og herre

Hos Zalando finner du et stort utvalg av klær fra Salomon, enten du leter etter nye løpeklær, joggesko eller annet som vil gjøre turen din lettere. Hva med noen tøffe joggesko i flere spreke farger for deg som vil skille deg ut, eller en tøff fleecegenser som garantert vil holde deg varm? Fleecegenserne fra Salomon kommer i flere farger, og har en rekke smarte detaljer som gjør det litt enklere å holde varmen. Alternativt finner du også et stort utvalg av diverse bukser til tur eller løping i form av tights eller turbukser. Sjekk gjerne ut jakkene og overtrekksdelene for deg som er glad i å ferdes utendørs i kjølig vær.

Praktiske materialer og smarte løsninger i et moderne snitt

Salomon er et av de ledende merkene, både når det gjelder joggesko og tursko. Du finner en rekke ulike modeller for deg som vil finne et unikt og spennende design til trening utendørs eller til løping innendørs. Her får du moderne sko som kombinerer det ypperste av teknologi, avanserte materialer og stilig design, som ser like kult ut med treningstøy som med vanlige klær. Overmaterialet bestående av tekstil sørger for at føttene dine holder seg kjølige selv i svært varme områder. Innermaterialet består også av tekstil for en behagelig overflate som puster, og som er deilig å ha på seg over lengre perioder. Sålen er laget ved hjelp et av syntetisk materiale for bedre grep og stabilitet ved trening. Disse skoene har også et tynt for på innsiden som kjennes behagelig og komfortabelt. I tillegg er disse skoene utformet med et mesh-materiale som gir en stilig effekt, samtidig som at det føles behagelig på føttene.

Praktiske vinterjakker som ser bra ut og holder deg varm

Jakker med smarte detaljer som garantert holder deg tørr og varm. For deg som er glad i en aktiv livsstil, og er på utkikk etter en varmende overdel så finner du flere gode dunjakker fra Salomon som passer utmerket til skisesongen eller som en trendy vinterjakke til bruk i byen. Overmaterialet er bestående av polyester som gir god beskyttelse fra elementene, og som samtidig er lett og pustende. Selve fyllet på innsiden av jakka består også av ren polyester, noe som sikrer god isolering. Jakken har også et varmt for som bidrar til å holde på varmen. Dette er en super jakke for deg som er på leting etter et versatilt valg til både by og naturen.

Kombiner gjerne denne jakken med noen tøffe sko fra Salomon, som vintersko eller joggesko som er med på å gi en god demping og som selvfølgelig varmer. Videre er det også enkelt å kombinere dunjakkene fra Salomon med tøffe skibukser for en look som passer i skibakken. Legg til en varm genser, ullundertøy og en lue for en gjennomført stil. Dunjakkene passer også perfekt på vei til jobb, sammen med chinos og en skjorte eller avslappet collegegenser. Legg også til noen fargerike Salomon-joggesko for en stilig look, hvis du vil være mer leken.