Sports- & solbriller til dame

Populære filter
80 produkter

Sports- & solbriller til dame av høy kvalitet

Sports- & solbriller til dame består av et bredt utvalg, fra flere leverandører av ypperste klasse. Du kan velge mellom flere farger, mønstre og design. Uansett om du er den sporty typen, eller den som liker å nyte solen, har du nytte av et par gode solbriller. Når du finner de solbrillene du liker, anbefales det å velge en behagelig modell som også passer ansiktsformen din.

Det er viktig å beskytte synet ditt, uansett anledning, og dette kan gjøres ved å finne det rette paret med solbriller. Sportsbriller brukes ikke bare til å beskytte synet, men også beskytte mot skader når man driver med tøffe aktiviteter, og ikke minst kan de være et lekkert tilskudd til sportsantrekket.

Det har seg slik at solstrålene kan være mer skadelige i vinterhalvåret, som betyr at du bør sjekke ut utvalget av sports- & solbriller til dame. Årsaken til at øynene må beskyttes om vinteren er at snøen reflekterer mye mer av sollyset enn det bar mark gjør. Det er viktig å være beskyttet mot dette – synet er tross alt en av de viktigste sansene du har.

UV-beskyttelse mot snøblindhet

Sports- & solbriller til dame kan bestå av såkalte skibriller. Disse er beregnet til bruk på alpinski, eller annen sportsaktivitet i snøen. Brilleformene er gjerne av monoglass, med linsebelegg. Disse er godt UV-beskyttet, og du kan velge mellom kategori to til tre i styrke. Skibrillene vil passe fint med et komplett skiplagg, som skijakke og -bukse.

Når du bruker skibriller til vintersport, bedrer du også synet når du er ute i snøen, ved å slippe refleksjoner fra solen. Du vil i tillegg være beskyttet mot snøblindhet, slik at du kan nyte å dra på ski uten noe ubehag for øynene.

Når du drar på fjellet, kan du også bruke solbriller, men gjerne en solbrille for sport, med UV-beskyttelse, som er litt sterkere enn vanlig. Slike briller glir naturlig inn i tur- og friluftstilen din, som gjerne består av turbukse og shelljakke.

Fra sport til hverdag

Sportsbriller kan være til flere typer aktiviteter, som snowboard, sykling eller surfing. De kan komme i en pose med snøring, eller hardt deksel. Dessuten kan du enkelt ha dem i jakkelommen eller i ryggsekken.

Rektangulære brilleformer tar seg godt ut i det urbane friluftslivet ditt, og passer fint med en sporty jakke og jeans. Den rektangulære brilleformen passer fint inn i gatestilen, som for eksempel kombinert med en kortermet skjorte, chinos og hvite sko. Da ser du superlekker ut.