Populære filter
788 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Full gass med Under Armour sine løsninger

Oppgrader treningen din med Under Armour - et verdenskjent merke som spesialiserer seg på å lage klær og utstyr for aktive mennesker. Deres utvalg er designet for å gi deg den beste mulige komforten og ytelsen under trening, uansett hva slags aktivitet du utøver.

Dette ledende sportsmerket ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank, en tidligere fotballspiller, og har siden blitt et kjent navn for idrettsutøvere og treningsentusiaster over hele verden. Fra fukttransporterende HeatGear-stoff, til avansert fottøy og smarte treningsenheter, har Under Armour alt du trenger for å ta treningen til neste nivå.

Hos Zalando har vi samlet det beste, for små og store og han og henne. Så ingen trenger å gi opp, men heller kan sette seg nye mål med den rette støtten i klesplagg og sko.Klær og sko fra Under Armour med den rette profilen for mål

En av de store styrkene i klærne og skoene til Under Armour, er form og snitt, der klesplaggene sitter som støpt og ikke kommer i veien, og det samme gjelder for skoene. Kombinert med overlegne, moderne, materialvalg og teknologier og du har en kraftpakke for konkurranse, sport, og idrett.Selskapet bruker teknologier som UA Tech, UA Microthread og HeatGear for å sikre at plaggene føles myke og behagelige mot huden, samtidig som de holder deg tørr og komfortabel under trening. For eksempel vil disse egenskapene bidra til å holde deg varm i langermede skjorter og atletiske jakker, mens du driver med utendørsaktiviteter. I tillegg vil du finne tynne funksjonelle tekstiler, som transporterer fuktighet bort fra huden og holder deg tørr i varme omgivelser.

Idrettsglede og prestasjon med stilVed at de ulike klesvalgene fra Under Armour også finnes i en rekke mønstre og farger, kan du lett kombinere dem til din egne look på gym og trening. Så du både yter på topp, føler deg bra, og ser best ut underveis.

Hos Zalando har vi som sagt et stort utvalg av de beste artiklene fra denne sterke amerikaneren. Alt for at du skal kunne fylle opp en atletisk garderobe, som også går inn i din motesmak.

Glem heller ikke hvordan Under Armour også tilbyr deg det riktige fottøyet for enhver sport. Allroundere bruker treningssko som er en smart blanding av løpe- og løftesko, med luftig mesh og den rette støtten for kjappe bevegelser og retningsendringer. Ta kontroll over din fitness med Under Armour hos Zalando, fra stil til komfort, videre til støtte og ytelse.