Populære filter
942 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på utkikk etter treningsklær, men litt lei av de samme gamle merkene? Flaks for deg, for Under Armour er det perfekte merket for den som vil ha lekkert design, super funksjonalitet og topp kvalitet. Det er nok ikke lenge til dette sportsmerket blir en klar favoritt blant mange, men du har fortsatt tid til å være en av de første som bærer deres kule design på treningsstudio.

Under Armour for damene

Det er ikke alltid like lett å komme seg ut på trening, men med det riktige utstyret er dørstokkmila litt kortere. Under Armour har et stort utvalg av treningsklær som er perfekt designet for damer som vil yte maks på trening. Ikke bare er klærne av topp kvalitet, med god bevegelighet og komfortable plagg, men de er også i fresht og nytt design. Tightser, topper og trenings-bh´er finnes i en rekke mønstre og farger, og passformen gjør at du føler deg så bra som mulig under treningsøkten. Zalando har et stort utvalg treningsklær fra dette amerikanske merket, slik at du kan fylle garderoben når du forbereder deg på en aktiv hverdag.

Komfort for herrer fra Under Armour

Det er ikke bare damene som kan glede seg over det gode designet av treningsklær fra Under Armour, for de har nemlig gode herrekolleksjoner også. Sko, jakker, tights og t-skjorter i topp kvalitet er å finne her. De har alt du trenger, uansett om du vil ut og løpe eller inn på gymmen for litt styrketrening. De fører både tettsittende og løstsittende treningstøy, alt ettersom hva du føler deg mest komfortabel i. I tillegg fører de en rekke skomodeller designet for den treningsformen du foretrekker. Dette er det beste av kvalitet og design i en god kombinasjon.

Andre interessante produkter