Løpejakker til dame

Populære filter
35 produkter

Aktiv livsstil med løpejakker til dame

Designet for å holde deg tørr og varm når du løper, er en løpejakke det perfekte ytre laget. Hos Zalando kan du finne frem til favoritten din.

Enten du løper hele året i alle sesonger, eller du løper ute bare i sommersesongen, så er det smart med en løpejakke som ventilerer vekk svetten og holder regnet ute. Dermed kan du holde deg tørr lengst mulig på turen din.

Flere av løpejakkene har også refleksdetaljer, slik at du blir sett i trafikken når du løper –både i dagslys og i skumring og i mørke. Utvalget av løpejakker til dame er bredt, og det er enkelt å finne frem til en favoritt i utvalget her hos Zalando.

Behagelige, vannavstøtende tekstiler

Løpejakker til dame er ofte tynne og lette, samtidig som de beskytter deg mot vær og vind. Et beskyttende lag ytterst, som også ventilerer bort fuktighet, gjør at du kan løpe til du virkelig svetter.

Løpejakker med et overmateriale av polyester og elastan er en fin blanding, som gir en slitesterkt overflate. Med detaljer som lommer til nøkler og mobiltelefon, og snøring slik at du kan tette til rundt halsen for å hindre trekk, er du perfekt utstyrt til turen. Jakkene som er ment for kjøligere temperaturer og for løping om vinteren er bedre isolert, men likevel med en lett egenvekt og med en ventilerende egenskap, slik at du kan gi alt du har og svette skikkelig.

Stødig kurs med løpejakker til dame

Det er lett å falle for de mange kule løpejakkene til dame. Enten du liker fargerike løsninger eller den klassiske sorte. Med et kort snitt og en praktisk glidelås, er dette jakker det er enkelt å bevege seg i.

Du kan velge mellom tettsittende eller løse løpejakker, som har plass til flere lag under. Du kan også kanskje bygge flere løpejakker i lag på lag, og ta av et lag når du har varmet opp. Noen jakker har detaljer som lengre ermer med hull til tomler for at du skal holde varmen, og for å hindre at kjølig luft siger inn.

Med en løpejakke til dame er det enkelt å holde stø kurs mot målet, enten det er å løpe noen kilometer i uken, eller om du har lyst til å ta fatt på lengre distanser. Kanskje er du til og med av dem som har kursen mot maraton, og da er en løpejakke et supert klesplagg mens du trener deg opp.