Pologensere

Populære filter
17 produkter

Stilige pologensere for alle anledninger

En pologenser kan enkelt fremheve et pent antrekk, og er enkel å sette sammen med en jeans og et par kule joggesko. Formen på pologenseren går aldri av moten, nettopp fordi den er så enkel å sette sammen med andre klær du har i garderoben.

Du kan også kombinere en pologenser med andre gensere eller skjorter, for å skape litt forandring, eller for å bruke genseren som et basisplagg.

Finn frem til en enkel pologenser som du kan bruke som underlag eller helt alene, og du har et allsidig plagg i garderoben din.

Komfortable gensere som brukes igjen og igjen

Enten du faller for flettestrikkede gensere med v-hals eller stilige krager, eller enkle collegegensere i myk jersey, kan materialene som genserne er laget av være så komfortable at du vil bruke dem hele tiden.

Det er enkelt å sette sammen en slik genser med en tettsittende jeans eller praktiske khakibukser, for et helt uttrykk. Dette er praktisk enten du er lærer eller student, enten du har fri eller jobber, og du vil gli inn overalt og i nesten alle anledninger.

Flere collegegensere gjør seg ekstra bra over en stiv skjortekrage, eller under en blå dongerijakke. Faktisk såpass bra at de kan passe inn på kontoret, og såpass komfortable at de passer i fritiden. De modellene som er av jersey, er så myke at du gjerne bruker dem til hjemmekosen også. Filmkvelden blir bedre i en myk genser.

Genser med stilig krage og glidelås i halsen

Detaljer som en stilig krage og glidelås i halsen, kan gjøre mye på en genser. Raskt ser du mer påkledd ut, i en genser med litt mer forseggjort stil enn ellers. Ta en sporty versjon og bruk den i lette tenniskamper, eller på lange turer.

Noen har knappestolper med et enkelt merke på den ene siden, mens andre har bokstaver og figurer over hele fronten. Finn frem til din egen favoritt i utvalget. Knappestolpen kan knappes helt opp, eller holdes åpen.

Genserne kommer i tidløse design som du kan bruke sesong etter sesong, fordi dette er et klassisk plagg som er både tidløs og komfortabel, og derfor kan brukes på tvers av generasjoner og årstider. Den allsidige formen finner du stadig blant dyre designerklær, men du kan også lett finne rimeligere alternativer. Søk deg frem til det alternativet som passer deg best, og du har i alle fall en vinner i garderobeskapet ditt.