accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Alltid gratis frakt og retur

Coming soon Black Friday

Black Friday 2017

Farge
Merke
m
Pris
kr
kr
104821 artikler
104821 artikler

Black Friday 2017

Black Friday er en årlig handledag som alltid arrangeres dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Det finnes flere forklaringer på navnet Black Friday: Noen mener at navnet stammer fra Philadelphia på 1960-tallet, da politiet brukte uttrykket for å beskrive kaoset og trafikken ute i handlegatene dagen etter Thanksgiving, som ofte endte med bråk og ulykker. En annen kjent forklaring er at ordet ”black” i Black Friday refererer til butikkenes økende omsetningstall, da bedrifter rapporterer økonomisk tap i røde tall og økonomisk vinning i svarte tall.

Bli med på Black Friday 2017 hos Zalando

Selv om tradisjonen opprinnelig startet i USA, har den med tiden spredt seg utover store deler av verden, og de siste årene har Black Friday blitt mer populær også her til lands. Vi hos Zalando feirer selvsagt Black Friday, og i denne kategorien har vi samlet alle våre elleville tilbud på klær, sko og accessories. Det betyr at du kan unngå folkemengder, lange køer, knuffing og kaos og heller gjøre noen gode salgskupp i ro og mak fra ditt eget hjem. Det er ingen grunn til å vente eller nøle – sett deg ned i sofaen, sleng beina på bordet og nyt den beste shoppingdagen i året her på Zalando.no. God salgsjakt!

Forny deg selv på Black Friday

Er du blant de som også liker å skjemme bort deg selv litt før jul? 24. november sier også bankkontoen din ja til å gå litt berserk. Og helt ærlig, hvor ofte er egentlig det? Ha en fin Black Friday hos Zalando!