accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Alltid gratis frakt og retur

Coming soon Black Friday

Black Friday 2017 128 729 artikler

Merke
m
Pris
kr
-
kr
Størrelse
128729 artikler
128729 artikler

Black Friday 2017

24. november er dagen det skjer - den litt uoffisielle åpningen av juleshoppingen! Jakten på de perfekte gavene starter for fullt, og det med en rekke gode tilbud! Black Friday er en tradisjon som har sitt utspring i USA og er fredagen etter Thanksgiving. Selv om dagen kan høres dyster ut på sitt navn, er det ikke noe mørkt ved denne dagen!Med utallige gode tilbud og rabatter er det ikke rart folk venter på Black Friday med å storme til butikkene for å handle til rabatterte priser. For å ikke miste de beste spesialtilbudene venter store folkemengder utenfor handlesentrene i flere timer før de faktisk åpner. Denne folkemengden er Black Friday, og mest sannsynlig har du allerede sett bilder i media der de også blir gjort litt narr av. Knuffing, dytting, og kanskje også litt sniking i køen – alt for å sikre seg det beste tilbudet. Mye heller ville vi nok vært hjemme og samtidig fått med oss rabattene. Eller?

Bli med på Black Friday 2017 hos Zalando

På Zalando kan du enkelt og trygt jakte på knalltilbud uten å bli tråkket på tærne av andre tilbudsjaktere. Det beste av alt er at på Zalando kan du delta på Black Friday fra ditt eget hjem. Ny en god kopp te foran peisen mens du gjør unna din Black Friday shopping. Uten noe om og men har du plutselig funnet de perfekte øredobbene til kjæresten, en pen og praktisk veske til bestevennen, og en stilig skjorte til far - alt til priser som får livet til å smile. På Black Friday er det gøy å handle julegaver hos Zalando!

Forny deg selv på Black Friday

Er du blant de som også liker å skjemme bort deg selv litt før jul? 24. november sier også bankkontoen din ja til å gå litt berserk. Og helt ærlig, hvor ofte er egentlig det? Ha en fin Black Friday hos Zalando!