Black Friday 2021

205 124 produkter

Når er det Black Friday 2021?

Black Friday 2021 er fredag 26. november. Det er ingen grunn til å se svart på årets store shoppedag, for nå har du den perfekte sjansen til å fornye garderoben. Har du et gjennomført og lekkert utvalg av flere basisplagg, kan du style dem med noen velutvalgte nøkkelplagg. Da slipper du frustrerende morgener hvor du endevender garderoben på jakt etter noe lekkert å gå med.

Skru opp stilfaktoren på Black Friday

Black Friday er den årlige handledagen i USA og holdes dagen etter Thanksgiving. Her i Norge har vi tatt tradisjonen til hjertet og butikkene bugner over av gode tilbud. Selvsagt syntes vi at dette er den perfekte anledning til å justere stilen opp til himmels ved å investere i alt fra basisplagg til edgy sko, eksklusive it-vesker til klær av førsteklasses kvalitet. Nøkkelen til en velfungerende garderobe er nemlig et godt utvalg av lekkert tilbehør, enkle plagg som passer til det meste, samt noen moderne og iøynefallende klær som du kan style både opp og ned. Trenger du litt ny inspirasjon eller vil utvikle stilen din videre, er det ikke dumt å se etter gode kupp på nettopp denne fredagen.

Gjør et kupp på den elleville handlefesten

Det er ikke alltid at det er så mye som skal til for å freshe opp stilen. Nye sko og vesker, trendy choker og kule smykker, øredobber og jakker kan blåse nytt liv i de fleste garderober. Bare ved å sikre deg en ny genser, kan du skape nye looks med jeans, dressbukser og skjørt, alt etter hva som passer best til humøret og stilen din. Antrekket kan du style ytterligere ved å velge ut egnet tilbehør. Det er ikke alltid du får best effekt ved å matche; noen ganger er det moderne kontraster i farger og materialer som skal til for å få det lille ekstra. Uansett hva du går for, Black Friday 2021 gjør det lett for deg å investere i drømmegarderoben eller oppgradere den litt med hot, nytt tilbehør.