Filter

Cyber Monday

216,661 produkter

Cyber Monday 2020

Cyber Monday referer til mandagen som kommer etter handledagen Black Friday og Thanksgiving, og markerer avrundingen av en firedagers salgshelg. Denne dagen blir sett på som netthandelens svar på Black Friday og fant først sted i USA i november 2005, med en hensikt om å få flere til å oppdage fordelene med å handle på nett. Dersom du ikke er glad i å trenge deg gjennom store folkemengder og stå i lange butikkøer, er Cyber Monday som skapt for deg.

Bli med på Cyber Monday hos Zalando.no!

I likhet med den opprinnelige amerikanske tradisjonen Black Friday, har også Cyber Monday spredt seg til resten av verden, og har nå fått fotfeste i Norge. På Cyber Monday fokuserer nettbutikker på kraftig prisreduserte varer og svært gode tilbud, og nettbutikken Zalando.no er selvsagt intet unntak. Med tusenvis av produkter på salg gir vi deg en gyllen mulighet til å gjøre noen skikkelig gode kjøp her hos oss, uansett om du er på leting etter flotte julegaver, noen varme godbiter til vintergarderoben eller ønsker å oppgradere det gamle treningstøyet. Så, hva venter du på? Klikk deg inn for å sikre deg dine favoritter til veldig hyggelige priser. Velkommen til årets store digitale handledag på Zalando.no!

CYBER MONDAY 2020 - ÅRETS SHOPPINGDAG PÅ NETT

Black Friday er dagen etter Thanksgiving i USA, og er blitt til en av de mest kjente handledagene i verden. Men, nå for tiden shopper vi mer og mer på nett, og da er det vel bare rett og rimelig at det er en egen dag for nettshopping også? Cyber Monday kommer rett etter Black Friday, og handler om gode tilbud på nett – det er et område vi allerede er eksperter på.

OPPDAG FORDELENE DU OGSÅ

Cyber Monday dukket først opp i 2005, så det er kanskje ikke den eldste tradisjonen som finnes, men det har jo sine naturlige årsaker. Det var nemlig ikke så vanlig å shoppe online den gangen, og Cyber Monday ble funnet opp som en «showcase» for fordelene med nettopp netthandel. Det fungerer på nesten samme måte som Black Friday – det handler om ekstreme tilbud og de beste dealene på alt mellom himmel og jord. Og det har fungert – netthandel har eksplodert siden 2005, og en del av æren skal helt klart gå til Cyber Monday. Folk fikk øynene opp for netthandel i 2005, og siden den gang har vi egentlig ikke sett oss tilbake.

CYBER MONDAY MED ZALANDO

Det er ingen hemmelighet at vi ser på oss selv som litt eksperter på mote på nett. Og siden vi er en av Norges største nettbutikker for alt som har med det som er stilig å gjøre, har vi selvsagt en masse tilbud til deg på Cyber Monday! Vi hjelper deg med å holde deg innenfor budsjettet ditt, selv når du plukker ut den kjolen, eller vesken, eller treningsplagget, for den saks skyld, som du tenkte at du egentlig ikke hadde råd til. Man kan si mye rart om amerikanske tradisjoner, men er det en som vi virkelig kan stille oss bak, så er det i alle fall Cyber Monday. Hvis du ikke har opplevd det før, så sjekk ut katalogen vår over tilbud til Cyber Monday – du kommer absolutt ikke til å se deg tilbake, du heller.