Katalog

Populære filter
725 produkter

Berlin har alltid vært en yrende scene for alt fra kunst og kultur til industri og produksjon, og Zign er et levende bevis på kunstnerånden som fortsatt lever i beste velgående. Dette er et merke helt for seg selv, som lager skokreasjoner man ikke finner noe annet sted. Både herre- og damekolleksjonene kommer ofte, og inneholder alltid kreasjoner som vekker oppsikt.

Følg motetegnene, med Zign

Et av tegnene som gjør at man kan kjenne igjen både Zign og motekolleksjoner av høyeste klasse, er kvaliteten på materialene som brukes. Hos Zign har de et uttalt mål om å bare bruke premium materialer i alle kreasjonene, og det gjør igjen at dette ikke er sesongvarer – de kan brukes igjen og igjen, til mange forskjellige antrekk og anledninger. Zign vekker oppsikt både med kampanjene og uttrykket sitt, og skoene tiltrekker seg oppmerksomhet fra alle som ser dem.

Ditt eget uttrykk, din egen stil

Zign har gjort det til sitt mål å legge til rette for stilen din. Selv om dette er rene kunstverk, trenger du ikke bygge stilen din rundt dem, men komplettere nettopp det du liker med kunstverk som ikke falmer med sesongene. Hos Zalando finner du mote og stil for alle slags anledninger, og alle slags stiler – derfor er det nærmest en selvfølge at rebellene hos Zign er med her hos oss. Finn ut hva alt oppstyret handler om du også, med støvletter, joggesko, snøresko og pumps fra et av Tysklands desidert mest spesielle skomerker.

Flere favoritter