Katalog

Populære filter
881 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

YOURTURN

Urban mote på sitt beste! YOURTURN er et ungt og fresht klesmerke som vet å designe klær som representerer en allsidig, avslappet og ung stil. Dette merket får inspirasjon fra både de hotteste trendene på catwalken, samt fra helt ekte gatemote. Man blir rett og slett inspirert til å oppdatere garderoben etter en tur innom deres kolleksjoner.

Avslappet stil i YOURTURN

Trendy som de er, har YOURTURN klart å perfeksjonere en avslappet stil med sine mange ulike plagg. Her finner du alt fra joggebukser i kamuflasje-mønster, hettegensere, jeans og stilige sekker. Det er enkelt å mikse og matche og sette sammen avslappede og kule antrekk. Du trenger faktisk ikke andre merker, ettersom disse har alt fra sko til yttertøy, t-skjorter og alt som trengs. Du kan enkelt uttrykke din personlige stil gjennom disse klærne, enten du liker det minimalistiske, eller knæsje farger og kule prints. Her kan du utvikle stilen din i takt med nåtidens trender.

Autentisk gatemote fra YOURTURN

YOURTURN holder det helt ekte med sin vri på trendy gatemote. Du kan la deg inspirere av de flotte snittene, gode materialer og kule design. I deres portefølje ser man en rekke bilder av deres klær på modeller rundt om i byer i verden, som virkelig representerer merket sitt fokus på gatemote. Enten du vil holde det helt enkelt, eller du vil skille deg ut, finner du antrekk som passer deg. De kom på banen i 2012 og har siden jobbet med å skape design som gir deres kjøpere en følelse av samhold. Du finner et stort utvalg hos Zalando, der du kan sjekke ut både materialer og priser fra dette unge og hippe merket. Sjekker du de ut på sosiale medier får du virkelig inntrykket av hva slags merke dette er.