Klær
Sko
Sport
Designers
Gavekort

Damemote på nett fra YOURTURN

  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Farge
  • Mønster
  • Kolleksjon
85 produkter
|Sorter etter:
Side 1 av 2

YOURTURN dame

YOURTURN dame tilbyr er et stort utvalg tilbehør. Street style merket gir deg det beste innen gatemote og urban inspirasjon. Det oser kult design av de mange sekkene, luene og det andre kule tilbehøret du måtte trenge. Er du på utkikk etter noe nytt, kan du enkelt starte jakten her.

Tilbehør fra YOURTURN dame

Dette merket har siden 2012 designet autentisk gatemote, både klær og tilbehør. Med tilbehør fra YOURTURN dame, kan du skille deg ut med et sporty, ungt og kult uttrykk. Klokkene deres er helt unike, og du finner en rekke ulike farger, med et annet design en de fleste andre merker tilbyr. Mye av tilbehøret er passende for både menn og kvinner, med minimalistisk, tøff og androgyn look. Til vinteren er det perfekt å finne sin nye favorittlue fra dette merket, ettersom luer har blitt et populært statement-tilbehør i de kaldere sesongene. Du finner også trendy tilbehør som metalliske rumpetasker og mønstrete skjerf.

YOURTURN dame for de beste sekkene

Det er klart at for en kul og urban look kommer en sekk godt med. Ikke minst er det mer behagelig å bære tingene sine i en sekk i stedet for veske. Hos YOURTURN dame finner du praktiske og kule sekker, blant annet i skinn, tøy og vanntette materialer. Mange av disse passer både til deg som er student og trenger en god sekk til alle bøkene dine, og for deg som trenger å bære med deg PC og annet til og fra jobb. På regnværsdager er det smart å ha sekk i vanntett materiale som kan brettes og spennes igjen øverst, slik at du beskytter tingene dine mot regn og vind. Det er jammen godt at praktiske tilbehør også kommer i trendy design.