Filter1

Wheat
Katalog

27 produkter

Barneklær fra Wheat gir deg kvalitet og skandinavisk design til overkommelige priser. Charlotte og Peter Galsgaard grunnla Wheat i 2002, og de ble raskt kjent for sine komfortable plagg med klassiske linjer, unike mønstre og lyse, lekre farger. Naturlige materialer og plagg som kan justeres, gjør det mulig for barna å utfolde seg i fri lek og med full bevegelighet.

Wheat - Mote med barna i fokus

I utvalget fra Wheat får du bortimot en komplett barnegarderobe. Som trebarnsmor, er sjefsdesigner Charlotte opptatt av at klærne skal tilpasses barnas behov. Du kan kjøpe myke bukser med snøring i livet og justerbar elastikk, for å være sikker på at den er bekvem rundt livet, selv for små akrobater. Du finner også enkle t-skjorter i behagelig bomull, både med eller uten motiv, deilige gensere og avslappende playsuits. Mønster og print med striper, blomster og dyremotiv appellerer dessuten til barnas smak og preferanser, og gir klærne et lekent uttrykk.

Trygge tekstiler, trygge barn

Det er ikke bare barnas komfort som står i senter, bærekraftige plagg bidrar også til at fremtiden deres ivaretas. Flere av produktene er merket med Trygge Tekstiler (Øko-Tex). Små, voksende barnekropper kan være følsomme for påvirkninger, men med denne sertifiseringen er du sikret at klærne inneholder hverken allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Sertifikatet garanterer at plaggene er testet for blant annet klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser og mer. En ekstra bonus ved sertifiseringen er bærekraftige produksjonsmetoder, noe som sikrer fremtiden til barna som skal bruke klærne.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas fotballsko

Aktivitetsarmbånd