Ullundertøy til herre

Populære filter
122 produkter

Ullundertøy til herre til hele året

Du kan bruke ullundertøy til herre hele året, nettopp fordi det er temperaturregulerende. Det transporterer vekk fuktighet på varme dager og holder deg varm på kalde dager. Bygger du lag på lag er ullundertøy for herre det aller beste å ha som det innerste laget.

Mye av årsaken til at ull ses på som det aller beste materialet å bruke, ligger nettopp i det at du kan bruke det både når det er varmt og når det er kaldt, og også fordi det har selvrensende egenskaper. Du trenger ikke å vaske ull like ofte som andre tekstiler og materialer.

Du kan velge mellom vanlig ullundertøy og superundertøy, men fordelene med vanlig ullundertøy ligger nettopp i den naturlige ullfiberen. Den gir en god isolasjonsevne som holder godt på varmen.

Ullundertøy - Det innerste laget

Du trenger ikke være topptrent og gå fra fjelltopp til fjelltopp for å nyte gleden av å kle deg lag på lag. Om vinteren er det godt med lag på lag også i hverdagen, nettopp for å kunne regulere varmen til det behagelige.

Friluftsmennesker sverger til å kle seg lag på lag, i alle fall på langturer og på toppturer. Da er ullundertøy for herre det innerste laget som holder deg gående helt til den øverste toppen og tilbake igjen.

Ullundertøy er så behagelig at flere og flere sverger til det også i hverdagen, enten det er undertrøyer eller myke sokker.

Naturlig ullfiber som ikke klør

Mye av populariteten til ull i de siste årene har kommet av at ull ikke klør så mye som det gjorde før. Dette kommer av hvordan det spinnes og behandles, og at fibrene derfor ikke stikker ut på samme måte lenger. Forvandlingen er spesielt merkbar for mennesker med sensitiv hud.

En del ullundertøy kommer også i blandinger av ull og silke, eller ull og bomull, noe som er mykere mot huden. Se etter din favoritt i utvalget av ullundertøy for herre her hos Zalando og finn frem til de som du gjerne flytter inn i. Da er du sikret en lun varme og et behagelig lag helt innerst.

Som regel brukes det naturfarger på undertøyet, men plutselig glimter de til med vågale farger innimellom. Dette går ikke ut over kvaliteten på ullen, men tilfører bare mer spenst i fargeutvalget. Se etter det som du trives best i, og du er sikret favoritter som du kan bruke til helg og hverdag.