Damemote på nett

Populære filter
110 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sporty og stilriktig med Kari Traa damemote

Sporty er en livsstil – og det er en stil. Blant uvalget av Kari Traa damemote, som du finner her hos Zalando får du klær og elementer som ser bra ut, får deg til å føle deg bra, og som lar deg yte når det gjelder – enten det er snakk om lek eller alvor.

Fra innerst til ytterst kan du nyte kvaliteten som Kari Traa damemote representerer, og du kan holde deg komfortabel mens du driver med din sport med stilriktig idrettsfashion. Hva med en ikonisk Kari Traa ullskjorte, med det klassiske rosemønsteret? Eller kanskje en subtil, men herlig lue i en spennende og sprek farge for å sette prikken over i-en på antrekket?

Som et deilig mellomlag – eller bare som en herlig genser – kan du gå for en flerfarget fleecejakke, med glidelås, strammesnor i livet og lommer som er perfekte for småfrosne hender. Du finner også klassiske hettegensere i ulike farger, laget i materialer som du nok kommer til å sette pris på – du kan ikke undervurdere komfort.

Hold kulden i sjakk med Kari Traa damemote

Det er ikke til å stikke under en stol at det kommer til å bli kaldt – enten vi liker det eller ikke. Så hvorfor ikke være forberedt? Med et par fjellsko fra Kari Traa med godt og varmt fôr, kan du gå kulden i møte uten bekymringer. En knelang dunkåpe er redningen når temperaturen synker som verst. Du finner den i både svart og hvit modell. En jakke med høy krage og formsydde mansjetter holder vinden på avstand, slik at du faktisk kan nyte vinterdagene.

Det er få ting som slår ull når det kommer til å holde varmen, så invester i deilig ullundertøy som du finner blant utvalget at Kari Traa damemote her hos Zalando, og belag deg på en mer komfortabel kald sesong. En vinterstøvvel med varmt fôr er noe beina dine kommer til å takke deg for, og med overmaterialer i farget suade-materiale har du også stilen i behold.

Blant Kari Traa-damemoten som du finner her hos Zalando får du også et fint utvalg av parkas, i ulike passformer og i forskjellige størrelser. Du finner jakker som er lett fôrede, eller som holder deg varm på de absolutt kaldeste dager.

Velg det lille ekstra med damemote fra Kari Traa

Forskjellen ligger i detaljene, og med tilbehør fra Kari Traa er du fullt rustet til å erobre enhver utfordring som kommer din vei. Hva med et strikket hodebånd som beskytter ørene, samtidig som det gir en fin liten vri til ethvert vinterantrekk.

Her får du også ullundertøy med spreke design – det trenger ikke å være kjedelig å holde seg varm og komfortabel. Kari Traa-looken har blitt en klassiker, og nå kan du fullføre din varme stil med klærne som du finner her hos Zalando.

Unngå å putte klærne i tørketrommelen, og vask dem på kaldt finvaskprogram med skånsomt vaskemiddel. Det er ikke så mye som skal til for å best mulig ta vare på dine klær fra Kari Traa.