Designer-loafers til herre

Populære filter
96 produkter

Designer-loafers til herre av utmerket kvalitet

På varme sommerdager er det behagelig med et par lette sommersko. Designer-loafers til herre er et utmerket valg av skotøy til slike dager. De kommer i flere ulike varianter, slik at du kan finne modeller som passer både til hverdags og mer formelle anledninger.

Loafers har sin opprinnelse i Norge, hvor de første skoene gikk under navnet "Aurlandsko". Siden den gang har de lave, snørefrie skoene gått sin gang. Både i Europa og Amerika har motehus og designere laget sine egne versjoner av den klassiske modellen, slik at du i dag kan velge mellom slippers, mokasiner og seilersko, for å nevne noen.

Felles for alle typer loafers er at de ikke trenger å snøres. Skoen holdes godt på foten ved hjelp av andre hjelpemidler, som strikk, skoens passform eller en pen spenne. Hos Zalando finner du flere ulike design-loafers til herre som sitter godt på foten, og passer perfekt til sommermoten.

Behagelige loafers til herre

Alle skoskap burde inneholde et par slike sommersko. Ikke bare er de enkle og elegante på én og samme tid, de er også ekstremt praktiske, og meget enkle å bare hoppe rett inn i.

Med sitt enkle design, kan du velge loafers til omtrent alle livets dager og gjøremål. Skal du tilbringe dagen hjemme i solveggen, eller på stranda med venner, er et par slippers i lær og tekstil et godt valg. Med god passform, og strikk som holder skoen på foten, er du sikret komfort og stil gjennom hele dagen.

Skal du i selskap, er et behagelig par i skinn det perfekte valget. Hos Zalando kan du velge mellom flere ulike modeller som passer til formelle anledninger. Sort, blankpusset skinn er perfekt til bryllup. Til sommerfesten kan du piffe opp antrekket med et par glitrende slippers.

Komfort, uansett stil

Det er en grunn til at designer-loafers til herre er en favoritt om sommeren. Det handler ikke bare om passform og praktiske løsninger, men også om utvalg, samt muligheten til å tilpasse skoene til antrekket.

Våre designer-loafers til herre kan brukes sammen med pene chinos, jeans og komfortable shorts. Enten du føler deg vel i t-skjorter, langermede genserene eller dongerijakker, passer disse behagelige skoene. Velg det antrekket du føler deg best i.

Hos Zalando finner du loafers fra kjente merker. Vi har et bredt utvalg av fritidsvarianter som kan brukes både i båten, på stranda og en tur i byen. Du finner også premium modeller i 100% skinn, som uten problemer kan erstatte penskoene, sammen med en dress og penskjorte.