Sokker & strømper til barn

Populære filter
579 produkter

Få det grunnleggende med sokker & strømper til barn hos Zalando

Det er ofte det innerste – og nederste – laget som teller, og her hos Zalando får du sokker & strømper til barn som legger et godt grunnlag for alle antrekk og alle anledninger. Du finner sokker og strømper, i tillegg til strømpebukser og leggings, til de aller minste, og de litt større barna.

Hva med en firepakk med lekne sokker til ettåringen, med gripegummi på sålene, slik at smårollingen enkelt kan gå – eller lære å gå – på litt glattere overflater, som parkettgulv eller lignende. Søte og fargerike mønstre er alltid gøy for de minste, og her får du fire forskjellige sokkepar som nok kommer til å falle i smak.

Synes du det er vanskelig å holde styr på alle de forskjellige sokkeparene til barna, så kan du gå for en sekspakk med like sokker fra Puma, slik at du slipper å ende opp med en haug av enslige sokker etter at klesvasken er tatt.

Strømpebukser for alle anledninger

Av og til er det rett og slett en god strømpebukse som trengs. Her hos Zalando finner du nettopp disse strømpebuksene til de minste, så den lille tulla di kan være klar til både selskap og holde seg varm under lekedressen.

Du finner også stilongs og leggings, som lar barna boltre seg på behagelig vis, både innen- og utendørs – hele året. Av og til trenger de bare det lille ekstra laget under regnbuksa for å holde komforten på topp på lekeplassen.

Du finner sokker & strømper til barn i mange forskjellige farger og med flere ulike mønstre, slik at barna kan få et par – eller to – som passer deres personlige stil og uttrykk. Hva med et par strømpebukser med stjerner, laget med bomull, polyamid og elastan, for et lekent uttrykk og en behagelig passform?

Hold varmen med sokker & strømper til barn hos Zalando

Her hos Zalando finner du det som trengs for også kalde vinterdager. Hva med et par strikkede sokker i 100% ull, som holder minstemann varm på beina hele dagen, inne som ute? Eller kanskje en firepakk med sokker i en ullblanding, med vintergrafikk? Her kan de små omfavne den kaldere sesongen, og fortsatt holde energien og komforten på topp.

Et par ullsokker gjør seg like godt sammen med bukser som sammen med en strømpebukse og skjørt eller kjole, og er selvfølgelig perfekte i støvler og vintersko for ekstra varme. Velg sokker & strømper til barn som passer best for dine små, og forsikre deg om at de har varmen i behold.