Regntøy til barn

Populære filter
197 produkter


Fri utfoldelse med regntøy til barn for våte dager

La det regne, og la sølepytten få gjennomgå. De små vil leke ute uansett vær, og med regntøy til barn blir ikke vått føre lenger et hinder.For den aller minste, eller for de mellomstore på vei til skolen, eller for en oppdagelsesferd ute i det fri, må en være klar for å holde seg tørr når det velkjente norske været ikke spiller på lag. Derfor har vi hos Zalando selvsagt samlet et vidt utvalg av regntøy til barna, så de kan fortsette leken også når det kommer en skur - eller noe litt mer kraftig.

Være seg om det er behov for en bukse, jakke, eller heldress, er barnas egen smak også bevart med de ulike fargespill og mønstre, om en da ikke vil holde det ensfarget og enkelt.Barns regntøyholder leken tørr og fri

Selvsagt er det en hovedoppgave for barns regntøy, nemlig å holde de mindre i familien tørre i møte med elementene. Samtidig skal de ikke bli varme, klamme, eller bli hindret i utfoldelsen, som er en vel så viktig oppgave vil mange si og mene.

Derfor vil du her finne modeller med en rekke løsninger for å være vannavstøtende, til fullstendig vanntette. Der du, og ikke minst de mindre, kan tilpasse regntøyet til utfordringen. Samtidig som bevegelsesfrihet er på plass.

For eksempel er en vind- og vannavstøtende heldress med hette ideelle for de minste. Noen modeller er også utstyrt med et varmt fôr når det blir kjøligere. Takket være glidelåsen kan de tas raskt av og på. Om det er snakk om mer aktive, gjerne litt større barn, så bør man nok gå over til regjnakke og regnbukser. Ofte med et snitt og størrelse som er mulige å trekke over de vanlige klærne. Der de elastiske og justerbare selene sørger for en perfekt passform, mens reflekterende elementer sørger for god synlighet.

Aktivt og praktisk er stikkordene

 

Som vi har vært inne på: For barn er det vel så viktig at regntøyet er praktisk, og lar seg lekes i. Samtidig, for den som pakker ned sekken er det greit at regnjakken til barna lett kan legges til i ryggsekken når det er en skoletur på kalenderen.Det er også viktig at regntøyet oppfordrer til glede og lek. Her er utvalget av design og farger stort og rikt. Muntre mønstre på barneregntøy kan fargelegge en ellers grå regnværsdag.

Med regntøy til barn er de minste godt rustet for moro og lek i dårlig vær. De holder seg tørre uansett hvor mange ganger de hopper i vannpyttene.