Katalog

385 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Populære Wrangler jeans

Det er med god grunn at et av de mest populære jeansmerkene vi har i dag, er Wrangler. Denne bastionen av et amerikansk jeansmerke kom med sine første jeans på markedet allerede i 1947. Da var det hovedsakelig bukser til cowboyer. Et westernpreg på jeans gjorde at amerikanerne satte sin elsk på buksene, og merket ble etter hvert større og større. Nå kan du handle populære jeansmodeller fra Wrangler over hele verden og utvalget har i tillegg også jeansjakker, t-skjorter, collegegensere og skjorter. Du kan finne et lite hint av western i de fleste av modellene, for Wrangler handler fortsatt om rodeo og cowboyer. Likevel er det noe for alle i utvalget, nettopp fordi jeans har blitt så vanlig å bruke til hverdags over hele verden. Det brede utvalget av jeansmodeller gir deg muligheten til å finne en god favoritt, fordi modellene er så varierte og forskjellige. Her er det jeans i flere modeller, farger og størrelser til både kvinner og menn.

Mer enn bare jeans og jeansjakker til hverdagsbruk

Du kan kle deg helt fra topp til tå med klær fra denne kolleksjonen. Bare de forskjellige t-skjortene spriter opp et antrekk, enten du velger en klassisk poloskjorte eller du går for en litt mer avslappet t-skjorte med rund hals. Noen av t-skjortene har også et kult Wrangler-trykk. Merket kan også være trykt eller brodert på en av de stilige genserne i sortimentet, enten stort på fronten eller i et mindre format. Det viktigste er formen, fargen og materialet genseren er laget i. Her er det alt fra trendy batikk til klassisk hvitt, alt etter hva du foretrekker. Wrangler har også den klassiske, rutete rodeo-skjorta, men merket har bevegd seg videre til å også romme mer klassiske skjorter som du kan bruke både til jeans og til en penbukse. Enten du liker ruter eller striper, så har skjortene fra Wrangler et særpreg som det er lett å like. Skjortene passer godt til de fleste jeansmodellene, og de passer også til de skoene som er av samme merket. Wrangler har nemlig kastet seg inn i motebildet der også, og du finner kledelig fottøy enten du ser etter sneakers eller du trenger støvletter til vinteren. Støvlettene passer ekstra godt til jeans og de fullfører hele antrekket på en stilig måte.

Sleng på deg ytterjakken og gå ut.

Det begynte med jeans, så kom jeansjakkene. Praktiske jakker med lommer til småting som du trenger å ta med deg. Deretter laget de fôrede jeansjakker til kalde kvelder, slik at du holder deg varm selv om kvelden blir kjølig. Og nå har Wrangler også vinterjakker i andre materialer slik at du trygt kan pakke deg inn og holde deg varm om vinteren. Enten du liker en lang jakke med en lengde mer lik en kort kåpe eller du liker de kortere vinterjakkene, så finner du et utvalg av forskjellige modeller. Og det sier seg selv at de passer veldig godt til jeans.